Pazartesi, Temmuz 14, 2008

Deniz Sert Büyükçekmecespor'da


HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Geçen sezon Kırklareli Süper Amatör Küme takımlarından Babaeskispor'da forma giyen Deniz Sert, İstanbul Süper Amatör lig takımlarından Büyükçekmecespor'la anlaştı.
Kahvecilik yapan babası Kudret Sert'in desteğiyle futbola başlayan ve kısa sürede dikkat çeken Deniz Sert, Babaeskispor'da başladığı spor yaşantısında kısa sürede kendisini göstererek Sakaryaspor PAF takımına transfer oldu. Geçtiğimiz sezon tekrar Babaeskispor'a dönen Deniz Sert'i antrenörü Bilgin Erdem, topla hızlı ve çabuk oynadığını fark edince kendisini sağ bek mevkiinden alarak santrafor oynattı. Bilgin Erdem, genç oyuncunun bu mevkide ortaya koyduğu futbol oyunuyla daha faydalı olduğunu tespit etti.
Sezon içerisindeki oynadığı maçlarda göz dolduran Deniz Sert, geçen sezon aynı zamanda Amatör Milli Takım Karmasına seçildi. Burada Büyükçekmecespor Kulübü Yöneticilerinin dikkatini çeken Deniz Sert, batı İstanbullular'la yeni sezon için 1 yıllığına sözleşme imzaladı.

Hakan Şükür'ü örnek alıyor
Deniz Sert, yaptığı açıklamada, "Büyükçekmecespor Kulübünü tercih etmemin amacı önümüzdeki sezon 3. Lig takımlarından Tepecik Belediyespor'la birleşecek olmasıdır. Benim üzerimde büyük emeği olan Babaeskispor Altyapı Antrenörü Osman Öner ve Süper Amatör lig Antrenörü Bilgin Erdem'e çok teşekkür ediyorum" dedi.
Deniz Sert, son olarak Türkiye'de örnek aldığı futbolcunun Hakan Şükür olduğunu, onun gibi bir futbolcu olmak istediğini söyledi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

SLM ARKDŞLAR .BÜYÜKÇEKMECESPOR KULÜBÜNÜN TELEFON NOSUNU BİLEN VARSA BİR ZAHMET YARUM OLARAK YAZARSA ÇOK SEVİNİCEM ....

Adsız dedi ki...

kulübün nosu yok napcan bu kulübün nosunu:)

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.