Pazartesi, Temmuz 14, 2008

Ödemiş Belediyespor transferi tamamladı

HABER-FOTO: BAŞAR UÇAR
İzmir Süper Amatör Lig ekiplerinden Ödemiş Belediyespor transfer defterini kapattı. Geçtiğimiz sezon terfilerde Silivrispor’a elenen kırmızı-lacivertli ekip baştan aşağı yeni bir kadro kurarak 2008-2009 futbol sezonuna hazırlanıyor.
Öncelikle teknik adam değişikliğine giden Ödemiş, Mahmut Arslan’ın yerine genç teknik adam Levent Bayraktar’ı getirdi. Takım kaptanı Zafer Akkaş da idari menajer olarak görevlendirildi. Haziran başında transfere başlayan kırmızı-lacivertli ekip geçtiğimiz hafta itibariyle 25 futbolcuya imza attırarak transfer çalışmalarını noktaladı.

Yaş ortalamasının 23 olduğu takımda sadece bir futbolcu 30 yaşın üstünde. 20 yaşın altında olan futbolcu sayısı ise 7. Tamamı önceden izlenmiş futbolculardan oluşan takımın ağabeyi Ayazağaspor’dan transfer edilen 35 yaşındaki futbolcu Rahmi Kınayı oldu. Trabzonspor dahil birçok kulübün formasını terleten Rahmi’nin Ayazağa’daki takım arkadaşı Burak Akgenç de transfer edilen isimler arasında. Kale mevkiini Didim Belediyespor’dan Osman Turhan, Pektimspor’dan Serdar Yeşilbalkan ve altyapıdan İbrahim Karadişoğlu ile kapatan ekip, defansı geçen sezon kadrosunda yer alan Doğan Genç, Arnavut futbolcu Ervis, Kemalpaşaspor’dan Melih Tezel, Özyeşiltepe’den Erhan Eriten, altyapıdan Umur Erdoğan ve Hüseyin Kaçar’a emanet etti.
Amatör milli karmada yer alan 23 yaşındaki orta saha futbolcusu Zekeriya Nalçacıoğlu’nu da renklerine bağlayan Ödemiş Belediyespor altyapısından Salim Batmaz ve Osman Gülcü, Alaşehir Belediyespor’dan Ertan Burulday, Erhan Eren, Selçuk Gençsoylu’ya imza attırdı.
Geçen sezon Ölüdeniz Belediyespor’da forma giyen Fildişi Sahilleri vatandaşı Fama Doumbia’ya da imza attıran İzmir ekibi Eskişehir Odunpazarıspor’dan Kerem Erdem, Sakarya AS Akyazıspor’dan Sezer Aydoğdu, Manisa Somaspor’dan Uğur Aksoy ve Necip Uyal ile ileri hattını tamamladı.
Ezeli rakibi Tirespor’un en büyük gol silahı olan Ender Gülteki’yi de kadrosuna katan ekip İzmir dışından birçok genç isimle anlaşarak bu kez çareyi dışarıda aradı.
Transferlerin tamamının izlenerek yapıldığını belirten teknik direktör Levent Bayraktar (üstteki foto), “Genç bir ekip kurduk. Yaş ortalamamız 23, fakat bu kimseyi yanıltmasın. Futbolcularımın tamamı oynatacağımız sistem içinde takım oyunu oynayacak karakterde ve başarıya aç isimler. Ödemiş Belediyespor’u 40.yılında hak ettiği yere getirmek için gece-gündüz demeden, kalbimizi ve beynimizi ortaya koyarak çalışacağız. Bu kadrodaki futbolcuları önümüzdeki yıllarda rahatlıkla üst liglerde görebilirsiniz. Taraftarımızın da desteğiyle bu sezon her şey daha farklı olacak” dedi.

Genç bir takım oldukları için çok sayıda hazırlık maçı yapacaklarını söyleyen Bayraktar, Ağustos başında çalışmaların başlayacağını, ardından Gölcük Yaylası’nda kamp yapacaklarını belirtti.
Geçen sezon Ölüdeniz Belediyespor’da forma giyen Fildişi Sahilleri vatandaşı Fama Doumbia artık bir 'Efe'.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

başarılar dilerim ben melda bütün futbolculara ben melda kardeşiniz ben size anket doldurcağım doldururmusunuz zafer abi daha vermedinya formayıyı

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.