Pazar, Temmuz 27, 2008

Bu Fenerköy ligi siler süpürür!


HABER-FOTO: ENGİN AKIN
Yeni sezon açılışını önceki gün Silivri Stadı'nda yapan Fenerköyspor’u yeni transferleri ile tutabilene aşk olsun...

2008-2009 Futbol Sezonunun açılışını gerçekleştiren Fener kadrosuna yeni kattığı oyuncuları ile birlikte gücüne güç kattığını gösterdi. Rakiplerine adeta göz dağı veren oyuncular hep bir ağızdan "Bu ligin tozunu atarız" dediler. Silivri Stadı'nda gerçekleştirilen açılışında kurban kesildi ve oyuncuların alınlarına kurban kanı sürüldü. Hafif idman yapan takım idmanın ardından çift kale maç yaptı. Çift kale maçta oyuncular hocaları Hüseyin Karakiraz’ın gözüne girebilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

'Lig damgamızı vuracağız'
Açılışta açıklamada bulunan Fenerköyspor Antrenör Hüseyin Karakiraz; "Yeni sezonda kadromuzu güçlendirdik. Şu an için geçen seneki kadromuza ilave olarak 11 oyuncu aldık. Aldığımız bu oyuncuların bize vereceklerini de değerlendirerek aralarında elemeler yapacağız. Hedefi olan bir kulüp olduğumuz için bizi hedefe taşıyacak oyuncularla yola çıkacağız. Şu an kadromuz tam olarak 29 kişiden oluşmaktadır. Sezonun başlamasına az bir zaman kala gerçek kadrom şekillenecektir. Şekillenen kadromuzla birlikte hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Geçen sene namağlup bitirdiğimiz ligi bu yıl aynı şekilde bitirme taraftarıyız. Taraftarlarımız ise meraklanmasın biz Fenerköyspor olarak yine lige damgamızı vuracağız" dedi.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...