Cuma, Temmuz 18, 2008

Bayrampaşa Sinopspor topbaşı yaptı

İstanbul 1. Amatör Küme ekiplerinden Bayrampaşa Sinopspor’da teknik direktör ve oyuncu arayışları sona erdi ve Mor-Beyazlılar yeni sezon hazırlıklarına Bayrampaşa Belediye Stadı’nda, teknik direktör Hüseyin Göksu yönetiminde başladı.
Sezona yeni bir yönetimle giren Mor Menekşeler’de başkan Sabri Ersoy, Genel kaptan Cemal İkikardeş, yöneticiler Ali Er ve Nevzat Şahin antrenmanlarda futbolcularını ve teknik heyetlerini yalnız bırakmıyor, ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor. Hazırlık çalışmalarının yaklaşık 1 ay süreceği belirtildi. Bayrampaşa Sinopspor’un yeni yönetimi birçok futbolcuyu kadrosuna katmasına karşın, yeni yeteneklere kapılarının her zaman açık olduğunu, amatör bir ruhla kulüplerinde oynamak isteyen ve yeteneğine güvenen herkesi beklediklerinin altını çiziyorlar.

Bayrampaşa Sinopspor Kulüp Başkanı Sabri Ersoy, yönetim kurulu olarak kesin karar aldıklarını ve hiçbir oyuncularına hiçbir ücret vermeyecekleri belirterek, “Bu işi amatörce düşünüyoruz. Para başarı değildir, para huzur değildir, para arkadaşlık değildir. Biz sadece dostluk, fair-play ve centilmenlikten yanayız ve bunu da bu sene takrar tüm takımlarımıza göstereceğiz” dedi. A takıma alt yapıdan büyük takviye yaptıklarını dile getiren Ersoy, “Çok koşan ve mücadele eden, kaybetmeyi bilmeyen bir ekiple ‘ağabey futbolcuları’ kaynaştırmaya çalışıp yine her sene olduğu gibi ses getirmek istiyoruz. Gençlerimizi isteyen tüm kulüplere vermeye hazırız. Örneğin Erbil Çolak ve Burak Esatoğlu’nu Eyüpspor’un altyapısına verdik. Bizim amacımız futbolcuların üzerinden bir şeyler kazanmak değil, onların spor yapmaları, topluma yararlı başarılı birer birey olmaları, isteyenlerin profesyonel sporcu olarak hayatlarına devam etmelerini sağlamak. Bu nedenle talipleri çıkarsa futbolcularımızı isteyen kulüplere vereceğiz” diye konuştu.

Tüm spor severlere seslenen Sabri Ersoy, “Bu sene mor menekşeleri takip edin. İdris’i, Emre’yi, Emrullah’ı, Murat’ı ve kaleci Emre’yi… Bu futbolcularımızın hepsi 1991 ve 1992 doğumlu. Kendilerinden çok şey bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
Teknik direktör Hüseyin Göksu, futbolcularla bire bir olarak ilgileniyor.
Okmeydanıspor'dan transfer edilen stoper Ömer'den bu sezon çok şey bekleniyor.
Bayrampaşa Sinopspor Genç Takımı’nın kaptanı Emrullah Çal bu yıl çok iddialı. 19 yaşındaki Emrullah’ın şu anda ufak da olsa bir sakatlığı var. Genç oyuncunun tedavisi sürüyor.
Antrenmanı Başkan Yardımcısı Ali Er, Genel Sekreter Nevzat Şahin ve geçen sezon Altınaslarspor’da görev yapan, bu sene Bayramapaşa Sinopspor’a adeta sihirli değnek değdiren Genel Kaptan Cemal İkikardeş’le konukları da izledi.
Bayrampaşa Sinopspor Başkan Yardımcısı Ali Er ve oğlu Ufuk Er de idmanı izledi. Beşiktaş Minik Takımı’nda oynayan 1995 doğumlu Ufuk, Siyah-Beyazlılar’la profesyonel sözleşme imzaladı. Sinop doğumlu olan Ufuk Er, “Beşiktaş’a uzun yıllar hizmet etmek istiyorum ve bunun için çok çalışmam lazım” diyor.
Fotoğraf ve bilgiler için sayın Sabri Ersoy'a çok teşekkürler.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.