Pazar, Temmuz 27, 2008

Çağlayan'dan Çamlık 80'e tam destek


Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Ali Nazmi Üstündağ Spor Tesisleri'nin kapılarını "Çamlık 80" takımı için açtı. "Amatör spor kulüplerimize ve takımlarımıza destek olmalıyız" diyerek, takım oyuncularını candan tebrik eden ve çalışmalarını yakından takip eden Başkan Çağlayan, ayrıca tesislerin en büyük eksiği olan soyunma odası inşaatını da mercek altına aldı.

Geçtiğimiz Cuma günü tesislere gelen Başkan Çağlayan, Çamlık 80 takımının oyucuları ve yönetimi ile biraraya geldi. Basın mensuplarına konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Cavit Çağlayan şunları kaydetti: "Birer Kırklarelili olarak amatör spor kulüplerimize gereken ilgiyi göstermemiz gerekiyor. Bizler Belediye olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Elbette kulüplerimizin ayakta kalması, spor yaşamlarına devam etmesi çok önemlidir. Bunda kulüp yöneticilerinin büyük emekleri vardır. Bu yüzden Belediye olarak yıllar boyunca ayakta kalmış bir kulüp olan "Çamlık 80" takımının oyucuları ve yönetimini tebrik etmek amacıyla bu buluşmayı gerçekleştirdik. Daha önce de takımımıza forma, krampon gibi yardımlarımız olmuştu. Yine kulüp ile bir istişare yapıp, eksikleri tespit etmek ve elimizden gelen yardımı gerçekleştirmek istiyoruz. Yardımlarımız ve teşviklerimiz devam edecektir."

Kırklareli'nin eski mahalle takımlarından "Çamlık 80"nin oldukça şanlı bir mazisi var. 1980'de kurulan takım imza attığı heyecanlı karşılaşmaları ile tanınıyor. Maddi imkansızlıklar nedeniyle zamanla bitme noktasına gelen takım için Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan da detsek mesajları verdi. "Amatör kulüplerimizin ayakta kalması, spor yaşamlarına devam etmesi çok önemlidir. Bunda kulüp yöneticilerinin de büyük emekleri vardır. Bu yüzden Belediye olarak yıllar boyunca ayakta kalmış bir kulüp olan "Çamlık 80" takımına gereken desteği vermemiz gerelidir" diyen Başkan Çağlayan, tüm Kırklareli'ni desteğe davet etti.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.