Pazartesi, Temmuz 14, 2008

Babaeskispor'dan Tezsezer'e ziyaret


HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Kırklareli Süper Amatör Küme takımlarından Babaeskispor'un Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı M. Haluk Tezsezer'e makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Babaeskispor Kulübü yeni Başkanı Mustafa Yamak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yaptıkları ziyaret sırasında, Belediye Başkanı M.Haluk Tezsezer'e Kulübün flaması ile birlikte ayrıca bir de çiçek hediye etti.
Kulüp Başkanı Mustafa Yamak, makamda yaptığı konuşma öncesinde, Başkan Tezsezer'e öncelikle yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtarak görevleri hakkında bilgi verdi. Yamak, daha sonra konuşmasında Babaeskispor'un yeni sezonda ki hedeflerini belirterek, şunları kaydetti:
"Ülkemizde Amatör Spor Kulüplerimizin önemi, üzülerek ifade etmek isteriz ki yeterince anlaşılmış değildir; şöyle ki, çocuk ve gençlerden oluşan son derece önemli, geniş, dinamik bir kitleye hitap eden Amatör Spor Kulüplerimizde kulüplerimizin çocuklarımıza ve gençlerimize spor yaptırmanın yanında, model olma, yol gösterme ve sosyal birey olarak kimlik kazandırmada okul ve aile gibi son derece önemli işlevleri de vardır. Bu anlamda Babaeskispor kulübümüz, bünyesinde spor yapma fırsatını bulan çocuklarımız sağlıklı bir gelişim göstererek sosyalleşebilmekte ve en azından bir takım kötü alışkanlıklardan uzak kalmaktadır."

Belediye Başkanı M.Haluk Tezsezer ise konuşmasında, "Bizler bugüne kadar Babaeskispor'un her zaman yanında olduk ve yinede yanında olmaya devam edeceğiz. Ülkemizde son yıllarda büyük artış gösteren toplumsal suç oranlarındaki artışların temel nedeni ekonomik olmakla birlikte daha çok çocuğumuza ve gencimize spor yapma fırsatı sağlayamamış olmamız da yatmaktadır. Ayrıca bugün sadece şikâyet ettiğimiz ve suçlularını bulmaya çalıştığımız 'Sporda Şiddet'in artmasının bir nedeni de spor yapan değil, seyirci konumuna düşen gençlerimizin artmasıdır. Bu nedenle Amatör Spor Kulüplerimizin yaşaması, yaşatılması, ülkemizin geleceği açısından çok büyük önem arz etmektedir. Sizlere yeni sezonda yapacağınız çalışmaklarda başarılar diliyorum" dedi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.