Salı, Temmuz 29, 2008

Babaeskispor'da Günay Benice dönemi


Kırklareli Süper Amatör Küme takımlarından Babaeskispor’da, yeni teknik patron Güney Benice oldu.
2008–2009 Yeni futbol sezonunda öncelikle takımda teknik adam değişikliğine giden Babaeskispor Yönetimi, Bilgin Erdem’in yerine göreve genç teknik adam Günay Benice’yi (fotoğrafta solda), kaleci antrenörlüğüne ise Ufuk Böker’i (fotoğrafta sağda) getirdi.
Daha önce Baki Koçer’e teklif götüren ancak anlaşma sağlayamayan Kırmızı-Lacivertli yönetim, sonunda başarılı teknik adam Günay Benice ve Ufuk Böker ile sosyal tesislerde bir araya geldi.
Transfer Komitesi Başkanı Saim Kırcı, yaptığı açıklamada, masaya oturduğu Günay Benice ve Ufuk Böker ile yaptığı görüşmeler neticesinde her konuda anlaşma sağlandığını belirtti. Kırcı, yeni sezonda Günay Benice ile Babaeskispor’un başarıya koşacağına inandığını söyledi.
Yapılan imza töreninin ardından bir açıklama da Babaeskispor’un çiçeği burnunda yeni teknik patronu Günay Benice’den geldi.
Bir dönem 2. Lig'de forma giyen Benice, kendisinin Babaeskispor’un alt yapısından yetiştiğini belirterek, şunları kaydetti: “Yıllardır Futbolcu olarak sporun içerisindeyim, artık burada teknik adam olarak başarılı olmak istiyorum. Hırslı ve mücadeleci bir yapım olduğu için yeni sezonda takımıma bu yönde göze hoş gelen hücumu düşünen güzel bir futbol oynatacağım."

Kaynak: Musa Karakuş

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...