Perşembe, Temmuz 17, 2008

Babaeski, Tarın'la nikah tazeledi


HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Kırklareli Süper Amatör Küme takımlarından Babaeskispor, iç transferde tecrübeli libero Tarın Akın ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Geçtiğimiz sezon terfi müsabakalarında Edirne Ayşekadınspor'a elenen kırmızı-lacivertli ekip, yeni sezonda transfer çalışmalarını sıkı tutarak baştan aşağı yeni bir kadro kurdu.
Transfer Komitesi Başkanı Saim Kırcı, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarına daha yeni başladıklarını belirterek, şunları kaydetti: "Babaeskispor ile Amatörlüğe dönen Profesyonel futbolcu Tarık, Türkiye Liglerinde, 1.Lig dahil bir çok takımda forma giyerek kendini kanıtlamış tecrübeli bir futbolcu. Tekrar bizimle sözleşme imzaladığı için çok mutluyuz. Çünkü Babaeskispor onun 1995–1996 sezonunda ilk profesyonel olduğu kulübü, yani evi. Kulüp olarak, hedeflediğimiz kadro belirlenene kadar transfer çalışmalarımız devam edecek. Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda istenilen futbolcularla masaya oturuyoruz. Şu ana kadar çok ciddi isimleri takıma kazandırdık, hala futbolcu arayışlarımız sürüyor. İleriki günlerde başka sürprizlerimiz de olabilir, çünkü hedefimiz 3. Lig"
Tarık, imza töreninden sonra kulübün forması ile 100. Yıl Stadı'nda basına poz verdi.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...