Pazartesi, Temmuz 21, 2008

B. Sinopspor'da hedef şampiyonluk


HABER: EFKAN BUCAK
İstanbul 1. Amatör Küme takımlarından Bayrampaşa Sinopspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sezon başında yeniden yapılanmaya giden Mor Menekşeler'de yönetim hiçbir fedakarlıktan kaçınmazken, oyuncuların her türlü ihtiyacı düşünülmüş durumda ve tek istenilen sahada centilmence mücadele sergilemeleri, ellerinden geleni yapmaları.
Teknik direktör Hüseyin Göksu, Yerel Futbol Sitesi'ne yaptığı açıklamada, genç ve kaliteli bir ekibe sahip olduklarını belirterek, "Hazırlık maçları oynamadan sezon hakkında kesin bir öngörüde bulunmak elbette zor, ancak gerçekten genç ve yetenekli bir kadroya sahibiz. Eğer futbolcularımız tam kapasitelerini sahaya yansıtırsa, özellikle A takıma yükselttiğimiz genç arkadaşlarımız kendilerinden beklediğimiz şekilde oynarlarsa bu sezon şampiyonluğa oynarız. Zaten bazı oyuncularımız başka takımlarda şampiyonluk yaşamış isimler" dedi.
Daha önce Sakarya İMÇ, Galata ve Altıntepsi gibi takımlarda çalıştığını, Sakarya İMÇ'yi önce 1. Amatör'e, daha sonra Süper Amatör'e çıkarttığını belirten Göksu, hedefi olan takımlarda çalıştığını, Bayrampaşa Sinopspor'un da yeni sezonda hedefi olan bir kadro kurduğunu belirtti.

Bayrampaşa Sinopspor'un yeni sezonda kadrosu şöyle:

Bahadır Emrah Taşçı (İstanbul Sinopspor)
Aydın Karagöz (Ünyespor)
Ömer (Okmeydanıspor)
Yusuf (Orduspor Altyapısı)
Bahadır (Sakarya İMÇ)
Fatih Bozkurt (Mardinspor Altyapısı)
Kerim Sevgili (İneboluspor)
Remzi Kurt (Bağcılarspor)
Gökay (Haznedar Çetinkaya)
Altyapıdan A Takım'a yükselenler: Emre Avşar, Murat, Sercan, Aykut, Taylan, Uğur, Emre Sever, İdris, Emrullah, Nurçe.

Futbol Şube Sorumlusu: Sinan Kocagül
Genel Kaptan: Cemal İkikardeş ve Tahsin Barış
Antrenör: Hüseyin Göksu
Yardımcı Antrenör: Şevket Kurt

Bayrampaşa Sinopspor yönetimi ayrıca, kendilerini onurlandıran ve sponsorları olan, aynı zamanda yöneticilik yapan Sedat Sünnetçi'ye (Massa Mobilya) teşekkürlerini sundu.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...