Salı, Temmuz 29, 2008

B. Sinop farklı yenilgiyi önemsemiyor

İstanbul 1. Amatör Küme'de sezona iddialı hazırlanan Bayrampaşa Sinopspor, geçtiğimiz cumartesi günü Süper Amatör Küme ekiplerinden Feriköy'le oynadığı hazırlık maçını farklı kaybetmesine karşın genç futbolcular ilerisi için umut verdi.
Maçın sonucunun kendileri için önemli olmadığını vurgulayan Bayrampaşa Sinopspor Başkanı Sabri Ersoy, "Bizim için önemli olan genç oyuncularımızın mücadelesiydi. Aldığımız farklı yenilgiyi kafamıza takmıyoruz ve çalışmlarımıza devam ediyoruz. Kadromuz çok genç. Bu gençlerimizin abilerini seyredip, daha fazla maç oynayarak tecrübe kazanmaları lazım" dedi.
Ersoy, Feriköyspor camiasını da galibiyetleri için kutlarken, gösterdikleri konukseverlik dolayısıyla teşekkür etti. Mor Menekşeler, ikinci hazırlık maçlarını cumartesi günü saat 18.00'de Gazi Mahallesi Stadı'nda, 1. Amatör Küme ekiplerinden Gazi Mahallesi SK ile yapacak.


Bayrampaşa Sinopsporlu futbolcular, Feriköy maçı öncesi ısınırken...
Bayrampaşa Sinopspor'dan teröre kınama

Bayrampaşa Sinospor Kulübü Başkanı Sabri Ersoy, kulüp olarak pazar günü Güngören'de gerçekleştirilen ve birçok vatandaşımızın ölümüne neden olan çirkin saldırıyı kınadıklarını belirterek, "Terörü lanetliyoruz, ülkemizin başı sağolsun dedi.

Mor Menekşeler, bu saldırıda hayatını yitiren Bağcılar Kartalspor ve Zeytinburnuspor'un çalıştırıcısı rahmetli Hayrettin Güler'i de rahmetle andıklarını belirterek, "Türk futbolunun başı sağolsun. Güler'i saygıyla anıyoruz" mesajını yayınladı.

Bayrampaşa Sinopspor ayrıca tüm spor dünyasının ve müslüman aleminin Miraç Kandili'ni de kutladı.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...