Çarşamba, Temmuz 16, 2008

Ayazağaspor suskunluğunu bozdu


HABER: TURGAY TOKEL
Geçen sezon 3. Lig'in kapısından dönen İstanbul Süper Amatör Küme takımlarından Ayazağaspor bu sezon işi daha da sıkı tutuyor. Yeni yönetim kurulu bu sene de oldukça iddialı bir kadro kurmaya çalışıyor.
Bu çalışmalar sonucunda iç transferde; Erol, İsmail, Mehmet Aslan, Metin Şahin, Kaka, Adem, Kaya, Hüseyin ve Muzaffer ile anlaşan yönetim dış transferde de Karasuspor’ dan Metin, Ankara Jandarmagücü'nden (o sırada vatani görevi için askerde bulunan) Sami, Muradiyespor’dan Haktan ve Naim ile anlaştı. Geçen sezon Ümraniyespor’da forma giyen Mustafa Alınmaz ile de görüşmeler sürüyor. Bu transferlerin dışında bu sezon Ayazağaspor'a sponsor olan Bahçeşehir Üniversitesi tarafından 10 futbolcu yeşil-sarılılara kazandırılacak. Bu isimleri en kısa zamanda siz değerli okuyucularımıza açıklayacağız.
Geçen sezon şampiyon olan Ayazağaspor A Genç Takımı'ndan da birkaç isim yeni sezonda A Takım kadrosunda yer alacak. Bu isimler de pazar günü belli olacak. Uzunca bir süre transferde sessiz kalan ama hoca arayışlarına Mehmet Uğurluel ile son verdikten sonra transferde atağa kalkan Ayazağaspor yönetimi, yine iddialı bir takım kurarak hedefinin 3. Lig olduğunu göstermiş oldu.
Yeni sezonu 20 Temmuz Pazar günü açacak olan Ayazağaspor hakkında geniş bilgileri pazar günü http://www.ayazagaspor.com/ ve http://www.yerelfutbol.com/ sitelerinden öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...