Pazar, Temmuz 27, 2008

Alipaşaspor B Gençlerde sezonu açıyor

Alipaşaspor Kulübü Başkanı Yadigar Ural (sağda), Hürhaber Gazetesi spor muhabiri ve yazarı Engin Akın'a açıklamalarda bulundu.

HABER: ENGİN AKIN
Yeni sezonda A takımın haricinde B Gençlerde de mücadele edecek olan Alipaşaspor sezon açılışını bugün (27 Temmuz pazar) yapacak.
B Gençlerde mücadele edeceklerini açıklayan Alipaşaspor Kulübü Başkanı Yadigar Ural gazetemize yaptığı açıklamada; “2008-2009 Futbol sezonunda bir karar alarak özellikle bünyemizdeki gençleri de düşünerek B Gençler kategorisinde mücadele etme kararı aldık. Bunun içindir ki Pazar günü bir açılış yapmayı uygun gördük. Tabii ki bu kararı alırken de çok iyi düşündük. Ayrı bir kategoride mücadele etmek demek ek bir maliyet demektir. Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyeceğini beyan eden Muhtarımız Metin Gürsu’ya da teşekkür etmek isterim. Gerçekten hep en zor zamanlarımızda imdadımıza yetişmektedir. Yeni sezonda yeni kategorimizle mücadele etme keyfini yaşayacağız. Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...