Çarşamba, Haziran 11, 2008

Üçyol, 5 gol!


Mesdost 2008 turnuvasında İlk Maçlar Sona Erdi. Elimize Gelen Sonuçlar Şöyle:

Bayraklı 2:2 Güzle
Ç. Sarıca 4:0 Pınarlı
Doğançam 4:1 Musalı
Konacık 1:1 Arıkmusa
Kale 2:0 Beyseki
Üçyol 5:0 Birebir


Turnuvaya son derece iddialı gelen, Sütlüce Sahası'nda haftada 3 kez idman yaparak hazırlanan Üçyol Beldesi (fotoğraflardaki takım) Birebir köyünü 5-0 yenerek gücünü gösterdi. Hasbahçe Stadı'nda, güzel bir havada, büyük bir seyirci desteği önünde oynanan maçta Üçyol'un gollerini Kaan Emre Kahya, Fatih Araz, Taner Araz, Gökhan Öndin ve Özkan Saraç attı.

Üçyol'un kadrosunu bir göz atacak olursak... Takım kaptanı Taner Araz şu anda 2. Lig ekiplerinde GASKİ'de forma giymekte... Galatasaray Paf Takımından yetişen Araz 30 kez, 16 ve 18 yaş altı milli takımlarında forma giydi. Ayrıca Kasımpaşa'dan Gökhan Öndin, Beşiktaş Süper Genç'ten kaleci Emre, İstanbul BB'den Özkan, Mahmut Şevketpaşa'dan Öner ve Şişli Yaylaspor'un genç golcüsü Kaan Emre takımın diğer önemli kozları.

Üçyol bir sonraki maçını 15 Haziran Pazar günü saat 17.45'te Ç. Sarıca ile yapacak. Ma. Kağıthane Hasbahçe Stadı'nda oynanacak.

Şişli Yaylasporlu Kaan Emre, Üçyol Beldesi adına 1 gol atıp, 1 kez de penaltıya maruz kalıp asist yaptı. Formda olduğunu gösteren genç golcü, attığı golü ameliyat olan hocası Necdet Yılmaz'a gönderdi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.