Çarşamba, Haziran 18, 2008

Velimeşeli iki genç Dardanelspor'da

(soldan sağa) Selçuk ve Eray, Velimeşe beldesini sevince boğdu.

HABER-FOTO: BENAN DİKER
Çanakkale Dardanelspor'un her sene geleneksel olarak yaptığı alt yapı oluşturma elemelerin ikinci ayağı sonunda 3 oyuncusu ile Çanakkale’de bulunan Trakya'nın mütevazi kulüplerinden Velimeşe Belediyespor’un 2 genç yeteneği, Dardanelspor tarafından beğenilerek bu kulüple anlaşmaya vardı. Takım kaptanı Eray Cem ve Selçuk Çetiner bundan sonra Dardanelspor için ter dökecek.
Takımın genel kaptanı Yüksel Levent bu durumdan son derece mutlu olduklarını, altyapıdan oyuncu yetiştirme hedefleri doğrultusundaki çalışmalarının semerelerini almaya başladıklarını ifade ederken; Velimeşe Belediyespor Kulübü'nün altyapıdan sorumlu yöneticisi Mahmut Temel de Velimeşe beldesinin kendi içinden çıkan bu oyuncularla gurur duyduklarını ifade etti. Temel, çabalarının karşılığını almış olan bu oyuncuların altyapıdan gelen diğer genç oyunculara örnek teşkil edeceğini belirtti.
A takımın geçen sezon başında Tekirdağ Süper Amatör Küme'den çekilmesi sonucu bu sezon altyapı liglerinde mücadele eden ve takımının kaptanlığını yapan Eray Cem, 1991 doğumlu olup orta saha oynuyor. Eray ; ayrıca 2005-2006 sezonunda 3. lige terfi 1. tur ilk maçında Düzcespor’u eleyen kadroda da yer almış ve oyuna sonradan girmişti.
Altyapı liglerinde oldukça başarılı bir sezon geçiren Selçuk Çetiner ise 1992 doğumlu olup orta saha mevkiinde oynuyor.

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.