Cuma, Haziran 27, 2008

Trakyalılar İstanbul'da buluştu


İstanbul'daki Trakya ve Rumeli Dernekleri arasında yapılan futbol turnuvasında şampiyon Hayrabolu ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği oldu.
Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor Tesisleri'nde yapılan karşılaşmada Deliorman Akçalar Derneği'ni yenerek şampiyon olan Hayrabolu ve Köyleri Kültür Yardımlaşma Derneği'ne şampiyonluk kupası Hayrabolu Belediye Başkanı Şener Çelikayar tarafından verildi. Belediye Başkanı Çelikayar burada yaptığı konuşmasında, hemşerilerini gurbette hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını, onların iyi ve kötü günlerinde de yanlarında olduklarını belirterek, "Gurbette de olsa hemşerilerimizle birlikte olmak bizlere büyük gurur veriyor. 15 Trakyalı derneğin mücadele ettiği ve centilmenlik örneklerinin sergilendiği bu turnuva aslında hemşerilerimizin birlik ve beraberliklerinin büyük bir göstergesi. Onlar gurbette de olsa ait oldukları yerleri unutmayan vatan sevdalıları. Şampiyon olan derneğimize hemşerilerime bu kupayı vermekten son derece mutluyum. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
Turnuvada üçüncü ise Uzunköprü Başağıl Derneği oldu. Şampiyonluk maçını Trakya Rumeli ve Balkanlar Gönülbirliği Derneği Başkanı Ahmet Karaca, Turnuva Komisyon Başkanı Erdoğan Önder, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Hayrabolu Belediye Başkanı Şener Çelikayar ile dernek üyeleri izledi.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...