Pazar, Haziran 15, 2008

Spora açılan Pencereyi geçici olarak kapatıyoruz…


YAZI: EROL EFTEKİN
‘Mehmet Çelik ile Spor Penceresi’ programı 2. ve 3. lig, Amatör kümeler dahil olmak üzere sporun her dalı olmak üzere, üzerinde uzunca düşünülmüş, taşınılmış, tartışılmış ortak aklın ürünü bir çalışması olarak Rumeli Tv’de ilk olarak seyircilerimize yaklaşık 7 ay önce Sunmuştuk.
İlk programın hazırlanışındaki spor servisinde çalışan arkadaşlarımın ve sevgili kardeşim Mehmet Çelik’in heyecanı hala gözlerimin önüne geliyor…
Çünkü sporun her türlüsüne ve her rengine açmıştık ‘Mehmet Çelik ile Spor penceresinden’
O pencereden bakarken anlayabiliyordunuz, Türkiye’de 1 değil, 56 sporun federasyonu olduğunu.
Bir soluklanma haliydi Mehmet Çelik ile Spor Penceresi.
Kavganın, gürültünün, kısır tartışmaların, yalanın kol gezdiği bir arenada ağır başlı, düşünen ve tebessüm ettiren bir çalışmaydı.
Bu hünerli, bu sanatlı, bu titiz, bu akılcı ve akıcı ekip çalışmasının başında bulunmaktan, Erol Eftekin olarak büyük mutluluk ve haz aldım.
Bizler Rumeli Tv spor servisi olarak Halim Tulis ağabeyimiz, Osman Kurtişler, Emre Çelik, Serdar Ünsal, Semih Yıldız, Çoşkun Türk, Mustafa Ak ve zaman zaman telefon bağlantıları ile sportif faaliyetleri bizlere aktaran Yerel futbol sitesi Sahibi Efkan Bucak, Edirne’den değerli gazeteci arkadaşım Erdoğan Demir, Çorlu’dan şu anda ‘Trakya’dan spor’ sitesinin sahibi olan çok sevdiğim arkadaşım Recep Karagöz ve Benan Diker kardeşim ile kaliteli programlar yapma uğraşı verirken, sevgili arkadaşım Mehmet Çelik ve kızımız Fulya İbiş mutfaktan çıkan bu ürünü servise seyircilere o kadar güzel sundular ki spor camiasında ‘Mehmet Çelik ile Spor Penceresi’ denince önünü ilikleyip karşımızda saygı duruşa geçen portrelerle karşılaştığımız zamanlar oldu.
Türk Televizyonlarında bir ilki gerçekleştiren ‘Mehmet Çelik ile spor Penceresi , arkasında derin bir kalite mirası bırakarak pencereyi geçici olarak kapatırken, yeni sezonda ekranlarında dans eden güzelliklerin, ayrıcalıkların, kalitenin, sportif tebessüm ve derinliğin önemli bir kısmını her türlü sporun lezzetini seyircisinden esirgemeyen bir titizlikle tekrar aktarmaya devam edecek.
Tabiî ki çalışmalarımızda bizleri her zaman destek veren patronlarım Sayın Atilla Baykal, sayın Tuncay Yılmaz ve ilk dönemlerde Sayın Ülker Yavaş ve sevgili Genel Müdürüm Burak Özbay olmak üzere ışıkçısından, sesçisine kameramanından yönetmenine ve çaycısından güvenliğine kadar bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder saygılarımı sunarım

Erol Eftekin,
Rumeli Tv Spor sorumlusu ve 'Mehmet Çelik ile Spor Penceresi' yapımcısı

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.