Cuma, Haziran 13, 2008

Play-Off'ta ilk maçlar 15 Haziran'da

Kırklareli Büyükler 2. Amatör Futbol Ligi'nden 1. Amatör Lig'e yükselecek son iki takımın belirleneceği Play-Off grupları için fikstür çekimi dün yapıldı. Buna göre Play-Off'ların ilk maçları 15 Haziran pazar günü Babaeski 100. Yıl Stadyumu çim sahasında oynanacak.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda yapılan toplantıya Kırklareli ASKF Genel Başkanı Hasan Başdemir ve İl Futbol Temsilcisi Cafer Yüce başta olmak üzere Play-Off gruplarında mücadele edecek olan Ertuğral Esenspor, Hürriyetspor, Kırklareli Tekspor, Cevizköyspor ve Vize Acarspor takımlarının temsilcileri katıldı. 2. Amatör Küme B Grubu'nu üçüncü olarak bitiren Asılbeylispor ASKF'ye gönderdiği yazıyla Play-Off mücadelesine katılmayacağını bildirdi.
Asılbeylispor'un katılmamasıyla 5 takım arasında fikstür çekimi yapıldı. Kura çekilmeden önce statüyle ilgili açıklamalar yapan Il Futbol Temsilcisi Cafer Yüce tüm takımlara başarılar diledi. Kırklareli ASKF Genel Başkanı Hasan Başdemir de yaptığı konuşmada, "Hak eden bir üst lige çıksın" mesajı verdi.
Daha sonra toplantıya katılan kulüp temsilcileri sırasıyla kura çekerek, kendi takımlarının kaderlerini kendileri belirlediler. Buna göre 2. Amatör Play-Off A Grubu'nda Hürriyetspor ile Cevizköyspor, B Grubu'nda ise Ertuğral Esenspor, Vize Acarspor ve Kırklareli Tekspor takımları yer aldı.
Kırklareli Atatürk Stadyumu çim sahasının bakımda olması nedeniyle tüm maçlar Babaeski 100. Yıl Stadyumu'nun çim sahasında oynanacak. Buna göre 15 Haziran pazar günü saat:15.00'da Play-Off'ların ilk maçında Hürriyetspor ile Cevizköyspor, 17.00'daki ikinci maçta ise Ertuğral Esenspor ile Vize Acarspor takımları karşı karşıya gelecek.
22 Haziran pazar günü saat:15.00'daki ilk maçta da Hürriyetspor ile Cevizköyspor galibiyet mücadelesi verecek. Aynı gün saat:17.00'daki maçta ise Kırklareli Tekspor'un rakibi ilk maçın skoruna göre ya Ertuğral Esenspor ya da Vize Acarspor takımı olacak. 29 Haziran'daki son maçta da yine Play-Off B Grubu'ndaki ilk maçın skoruna göre Kırklareli Tekspor'un rakibi Ertuğral Esenspor ya da Vize Acarspor olacak.
Oynanacak karşılaşmaların ardından A Grubu'ndan bir ve B Grubu'ndan bir olmak üzere iki takım daha Kırklareli 1. Amatör Lig'e yükselecek.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...