Cuma, Haziran 27, 2008

Ümraniyespor hocasını arıyor


HABER: EFKAN BUCAK
Geçen sezon 3. Lig biletini yarı finalde kaçıran Ümraniyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Şenol Demir'le yollarını ayıran Kırmızı-Beyazlılar, yaklaşık 25 teknik adamla görüştü.
Teknik direktör konusunda aday sayısını üçe indirdiklerini ifade eden Ümraniyespor Futbol Şube Sorumlusu Ayhan Ergül, bu konuda son derece titiz bir çalışma yürüttüklerinin altını çizerek, "Amatör futbolu iyi bilen futbolcuları tanıyan bir teknik adamla çalışmak istiyoruz. Hafta sonuna kadar yeni teknik direktörümüz belli olur. Daha sonra da transfer çalışmalarına başlayacağız. Geçen sezonki kadromuzdan birçok isim başka takımlarla anlaştı. Bu arkadaşlarımıza, Ümraniyespor'a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Gelecek sezon genç, dinamik ve yetenekli bir ekiple taraftarlarımıza yine iddialı bir Ümraniyespor izlettirmek istiyoruz" dedi.
Yönetim kurulu olarak iddialı bir kadro kurmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını ifade eden Ayhan Ergül, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın kulüplerine maddi-manevi büyük destek verdiğini belirterek, Can'a bu desteklerinden dolayı teşekkür etti.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

senol hocayı bırakmayın ümraniye carsı

Adsız dedi ki...

yönetimhepiniz istifa edin artık

Adsız dedi ki...

yonetim istifaa

Adsız dedi ki...

istifaa yeter artıkk

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...