Pazar, Haziran 15, 2008

Kızılpınar Yaz Okulu startı veriyor

Başkan Faruk Korkmaz, tüm belde gençlerini yaz okuluna beklediklerini söyledi.

Tekirdağ iline bağlı Çerkezköy ilçesinin Kızılpınar beldesinede yaz spor okulları açılıyor. Geçtiğimiz sene ilk kez yaz spor okulu düzenleyen Kızılpınar Belediyesi, bu sene ikinci yaz okulu için kolları sıvadı. Geçtiğimiz sene ilk kez düzenlenen yaz okuluna katılımın yoğun olmasından dolayı memnun kaldıklarını belirten Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, bu sene de katılımın yoğun olmasını beklediklerini belirtti.

İngilizce ve bilgisayar mecburi
Korkmaz bu sene de katılımın yoğun olmasını beklediklerini belirterek "Yaz okulumuzda futbol, voleybol ve basketbol branşları olacak. Öğrencilerimiz bu branşlardan sadece bir tanesini seçecekler ve kim hangi branşı seçerse seçsin İngilizce ve bilgisayar kurslarına katılacaklar. İngilizce ve bilgisayar kursları mecburi olacak"

23 Haziran 2008 tarihine kadar sürecek olan kayıtlar Kızılpınar İlköğretim Okulu'nda yapılacak. 24 Haziran'da ise güzel bir tören ile bu senenin açılışını yapılacak. Basketbol, voleybol ve futbol branşları ile mecburi olan ingilizce ve bilgisayar kursları 30 Temmuz tarihinde sona erecek. Kayıt için öğrencinin sağlık raporu, nüfus cüzdan fotokopisi ve veli izin belgesi gerekiyor.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.