Pazar, Haziran 22, 2008

Kırklareli ASKF'de Başdemir tek aday

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Olağan Genel Kurulu’nda Hasan Başdemir, Başkanlığa tek aday olarak gösterildi.
Endüstri Meslek Lisesi toplantısı salonunda geçtiğimiz hafta düzenlenen (ASKF) Olağan Genel Kurulu toplantısı ekseriyet sağlanamadığından, 22 Haziran 2008 tarihine ertelenmişti.
Pazar günü (yani bugün) saat 14.00’te aynı toplantı salonu’nda yapılacak olan Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yeni Yönetim Kurulu seçimlerine, Hasan Başdemir tek aday olarak giriyor.
34 yıldır spor camiasına çeşitli branşlarda hizmet veren Hasan Başdemir, Kırklareli’nde 7 yıldır ASKF Genel Başkanlığı görevini büyük bir başarı ile sürdürüyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sayın başkanım öyle takım elbise giyip poz vermeyle yönetim olmaz azıcık kabuğundan çıkta bak neler oluyor amatör maçlarında sahalarımız ne halde sizler hep indiregandi peşindesiniz saygılar hamitabat spor kulubü

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...