Pazartesi, Haziran 16, 2008

Kırklareli 2A'da play-off heyecanı



HÜRRİYETSPOR: 5 – CEVİZKÖYSPOR: 2
ERTUĞRAL ESENSPOR: 4 – VİZE ACARSPOR: 0


HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Kırklareli 2. Amatör Küme'de gruplarında ikinci ve üçüncü olan takımların katıldığı Play-Off karşılaşmalarında ilk müsabakalar tamamlandı.
Babaeski 100.Yıl Stadı’ndaki 2. Amatör Küme Play-Off heyecanında, ilk karşılaşma A Grubu takımları arasında oynandı.
Saat 15.00'te başlayan Hürriyetspor-Cevizköyspor karşılaşmasında ilk 45 dakika sahada karşılıklı goller vardı. İlk yarı 2–2 berabere sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise sahada daha etkili olan ev sahibi takım Hürriyetspor, karşılaşmanın sonunda Cevizköyspor’u 5–2 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmada Hürriyetspor adına goller; Ersin (2), Mehmet, Mustafa ve Halil’den geldi. Cevizköyspor'un gollerini Turgut ve Umut attı.

Play-Off heyecanında günün ikinci karşılaşması B-Grubu takımları arasında oynandı.
Saat 17.00’de başlayan Ertuğral Esenspor-Vize Acarspor maçında ilk 45 dakikada ev sahibi takımın üstünlüğü vardı. Ligde şampiyonluğu çok az farkla kaçıran Ertuğral Esenspor, karşılaşmanın ilk yarısını 2–0 önde tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına yine ayni baskılı tempo ile başlayan Ertuğral Esenspor, rakibi Vize Acarspor’a sahada şans tanımadı ve karşılaşmadan 4–0 galip ayrıldı.
Ertuğral Esenspor adına goller; Caner, Hüseyin, Serdar ve Özgü’den geldi.
2 .Amatör Küme Futbol Ligi Play-Off karşılaşmalarındaki A ve B Grubu karşılaşmalarında, ikinci müsabakalar önümüzdeki hafta oynanacak.




www.trakyaspor.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.