Çarşamba, Haziran 11, 2008

Hastanebayırı’nda futbol mevsimi bitmiyor

HABER: EMİN KURT
Çanakkale’nin en köklü Amatör Spor Kulüplerinden olan ve Nurettin Bakır’ın Başkanlığını yaptığı H.Bayırıspor’da sportif mesai yaz günlerinde de devam ediyor.

Müjdat hoca kalecileri hazırlıyor
Kulübün sentetik çimle kaplı sahasında kaleciler Mustafa, Tolga, Cenk ve Ahmet’i özel çalışmaya tabi tutan Antrenör Müjdat Gülseren, file bekçilerine verdiği nazari ve tatbiki eğitimlerle yetişmelerini sağlıyor. Bu arada Dardanelspor’la birlikte Çanakkale’yi 10-12 yaş grubu Minikler Türkiye Şampiyonasında temsil edecek Hastanebayırıspor hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Kulüp, salon sporlarının basketbolla birlikte en sevilen dalı olan voleybolda yaz okulu açıyor. 07-09, 10-13 ve 14-17 yaş grubu kız ve erkek kategorilerinde eğitim verecek okulda uzman hocalar görev yapacak. Başvuruların Eğitim Fakültesi karşısında konuşlanan Hastanebayırıspor Kulübü'ne yapılması istendi.



İnşaat faaliyeti sürüyor

Tamamlandığında Hastanebayırı Gençlik Spor Kulübü’nün tüm sportif gereksinimlerini karşılayacak şekilde dizayn edilen Kulüp binasında inşaat faaliyetleri hızla ilerliyor. Su bastısından sonra birinci ve ikinci katlarının kabası biten yerleşkenin takriben 1 yıl içinde hizmete açılması bekleniyor. Kulüp Başkanı Nurettin Bakır, inşaat bitirildiğinde Hastenebayırıspor’un son derece modern ve çağdaş bir spor kompleksine sahip olacağını ve yetenekli sporcuların yetişmesine katkı sağlayacağını söyledi.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...