Perşembe, Haziran 19, 2008

Erçağ'ı Lüleburgazspor kaptı


Birçok profesyonel futbol takımlarının peşinde koştuğu, Tekirdağ Süper Amatör Küme'nin 2007-2008 Futbol Sezonu'ndaki gol kralı Çerkezköy Belediyesporlu Erçağ Evirgen 3 yıllığına Lüleburgazsporlu oldu.

Çerkezköy Belediyespor'un 22 yaşındaki başarılı forveti Erçağ Evirgen'i 3 yıllığına yeşil kırmızılı renklere bağlayan anlaşma dün saat 16.00'da kulüp binasında imzalandı. İmza töreni sonrasında bir açıklamada bulunan Lüleburgazspor Başkanı Siyami Aslan şunları söyledi: "Erçağ'ı iki yıldır takip ediyorduk. Özellikle bu transferi gerçekleştirmemizde bizlere yardımcı olan Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy Belediyespor Başkanı Ali Erten'le Çerkezköy Belediyespor Genel Kaptanı Salih Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum. Lüleburgazspor olarak bundan sonra Çerkezköy Belediyespor ile yardımlaşmalarımız devam edecektir."

Erçağ Evirgen kimdir?
- 1986 Çerkezköy doğumlu.
- Futbola 9 yaşında Çerkezköy Belediyespor alt yapısında başladı.
- Tekirdağ Süper Amatör Futbol Ligi'nde 2007-2008 futbol sezonunda 32 golle gol kralı oldu.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu Cocuuk Yıldııız!!! ERcağ abi 3. lig seni haketmiyor be abicim. Senin yerin süperlig :) Umuyorum yakıştıgın yerlerde görürüz sSeni. Burgazzz kıymetini bil bu cocugun.
ShArLoN

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...