Cuma, Haziran 27, 2008

Dudulluspor'da yeni başkan Ali Yazlı

İstanbul Süper Amatör Küme takımlarından Dudulluspor'un Olağan Genel kurul toplantısında yeni seçilen yönetim, görev dağılımı yaparak, 2008-2009 sezonuna start verdiler.
Genel Kurul, üyelerin büyük çoğunluğunun katılımı ile gerçekleşti. ‘Dudullu ve Dudulluspor tarihinden günümüze’ konulu hazırlanan bir sunum katılımcılara duygulu anlar yaşattı. Dudulu'nun tarihi ve kültürel yapısından, Dudulluspor’un başarılarına kadar, tesisler ve tesislerden faydalanan gerek Milli eğitim camiası, gerekse yöresel derneklerin kullanımı noktasındaki görüntüler görülmeye değerdi.

Ali Yazlı başkan
Genel kurula katılan tüm üyelerin oyu ile Ali Yazlı başkan seçildi. Önceki dönem başkanları Binali Narmot ve Zekeriya Polat’ta yeni listede yer alarak, Ali yazlı yönetimine destek verdiler. Yeni yönetim kurulu ise şöyle oluştu.

Başkan: Ali Yazlı
Başkan Yardımcıları : Binali Narmot ve Zekeriya Polat
Genel Sekreter : Sezai Şahin
Genel Kaptan: Cemalettin Tansuğ
Muhasip: Tuncer Kılıçarslan
Veznedar: Reis Pamukçu
Lokal Müdürü: Serdar Tanrıver
Dış ilişkiler: Selahattin Kaya
Mali Kurul: Selami Sönmez, Latif Azim, Mahmut Öztürk, Mustafa Kazancı, Dursun Zilif, Kadir Delibalta, Fuat Aktaş, Orhan Aydin, Nazim Aydik

2008-2009 sezonu için, takımı gençleştirme eğiliminde olduklarını ifade eden Ali Yazlı, genç ve dinamik bir kadro ile Süper Amatör Küme’de hedeflerinin üst sıralar olduğunu söyledi. Takımın başına Teknik Sorumlu olarak Kenan Tiryaki ve yardımcısı Kazım Tıkıl’ı getirdiklerini ifade eden Dudulluspor Genel Kaptanı Cemalettin Tansuğ, "Geçen sezon altyapı takımlarında gösterdiğimiz başarıyı yukarıya taşımak istiyoruz. Bunu da en iyi Kenan Tiryaki ve ekibi ile başaracağımıza inandık ve hemen 15 Haziran itibarı ile yeni sezon hazırlıklarına başladık" dedi. Bu sezon geçen yıldan daha fazla başarı beklediklerini de sözlerine ekleyen Genel Kaptan Tansuğ, bölge işadamlarının ilgisini beklediklerini de ifade etti.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.