Salı, Haziran 17, 2008

B. Sinopspor'da Hüseyin Göksu devri


İstanbul 1. Amatör Küme ekiplerinden Bayrampaşa Sinopspor aradığı teknik direktörü bulu. Mor Menekşeler, Hüseyin Göksu ile anlaştı. Göksu'nun daha önce Küçükpazarspor, Galataspor ve Sakarya İMÇ gibi takımlarda görev yaptığı belirtildi.

Sırada futbolcu transferi var
Öte yandan Bayrampaşa Sinopspor A takım ve genç takıma futbolcu arıyor. Kulüp Başkanı Sabri Ersoy yaptığı açıklamada, "Bu sezon iddialı bir takım kurmak istiyoruz. Bu nedenle kendine güvenen arkadaşları kulübümüze bekliyoruz. Sıfır lisans ve transfer de olur. Amatörce mücadele etmek isteyen tüm arkadaşlara kapımız açık. Futbolculara ücret ödenmeyecek. Bununla birlikte bazı kulüplerin aksine malzeme, tesis, saha ve araba gibi sıkıntılarımız yok" dedi.

İlgilenen futbolcular Sabri Ersoy'a 0541 2895757 veya 0537 6084215 numaralı telefonlardan veya bayrampasasinopspor@hotmail.com adresinden ulaşabilirler.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

kardesm artık amatördede olay parayla dönüo adam nie kalkıp gelsin para almıcaksa sahsen ben bu sene süper amatörde oynadım 5000 ytl aldım bu şekil iddiarlı bi takım kuramazsınz

Adsız dedi ki...

futbolculara ucret odenmeyecekmis.iddiali kadroyu parasız nasıl kuracaksınız merak ediyorum.laf ebeliği yapacağınıza millete spor yaptırın,para kazandırın...yapamayacağınız şeyleri üstlenmeye kalkmayın...

Adsız dedi ki...

sizene kardeşim gelen gelir gelmeyen gelmez iddalı bir kadro kurmak için size mi soracaklar...

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.