Salı, Haziran 24, 2008

Şarköyspor'da yeni başkanı Çelikkol

Tekirdağ amatör küme takımlarından Şarköyspor'un 21 Haziran Cumartesi günü yapılan olağan genel kurulunda yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Şarköyspor'un yeni başkanı İbrahim Çelikkol oldu. Yeni başkan İbrahim Çelikkol yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "31 Mayıs 2008 tarihinde yapılan kongrede Şarköyspor'un yönetimine talip çıkmadı. O tarihten bu yana gelişen olaylar neticesinde ben ve arkadaşlarım yönetime talip olduk. 21 Haziran Cumartesi günü de yönetime seçildik. Bugünden itibaren yeni bir sayfa açıyoruz. Şarköyspor'u en iyi bir şekilde yöneteceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın."
Çelikkol ayrıca, "Arkadaşlarımızla birlikte bu görevi en iyi şekilde yapacak bilgi ve beceriye sahibiz. Şarköyspor disiplinli ve centilmen, seydedilebilir bir takım olacak. Kadromuzda bulunan tüm futbolcular son derece kalitelidir. Onların teknik ve taktik fiziksel gelişimini artırarak Şarköyspor'u hedeflenen yere getireceğiz. Şarköyspor başkanı olarak futbolcu kardeşlerime sesleniyorum. Sizler için yapılması gereken ne ise yapmaya çalışacağız. Şarköyspor başkanı olarak futbolcu kardeşlerimin 24 saat emrindeyim. Yeni seçilen Şarköyspor'un yönetimine tam dsetek verecek olan Şarköy Belediye Başkanımız Can Gürsoy'a teşekkür ederim" diye konuştu.



Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Başkan İbrahim Çelikkol.

Yönetim Kurulu Asil Liste; Özen Biçinkaya, Syfettin Eğilmez, Gökhan Sezer, Caner Akman, Muammer Tezcan, Ayhan Mengüç, Recai Demir, Erdal Suludure.
Yedek üyeler; Erdal Sadunoğlu, Harun Dalan, Şaban Ateş, İlyas Keklik, İlker Çelikkol, Mustafa Çekçeoğlu, Vahit Aslan, Fedai Demir, Coşkun Büyük.
Denetleme Kurulu Asil Üyeler; Mehmet Bayraktar, Cemil Uğur Aydoğan, Metin Karaarslan.
Yedek Üyeler; Dilaver Keklik, Hüseyin Karakoç, Osman Özmen.

http://www.trakyaspor.com/

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...