Perşembe, Haziran 12, 2008

Arçelik şampiyonluğa uzandı

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi tarafından buyıl 5'incisi düzenlenen fabrikalar arası futbol turnuvası oynanan final karşılaşmasının ardından tamamlandı.
Atıcı Spor Kompleksi'ndeki turnuvanın final karşılaşmasında B/S/H Ev Aletleri ile Arçelikkarşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada B/S/H Ev Aletleri Musa'nın ayağından kazandığı golle ilk devreyi 1-0 önde tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci devresinde etkili olan Arçelik Fatih ve Taner'in golleriyle müsabakadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. Düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren ekiplere kupaları takdim edildi.

Turnuvanın gol krallığını 20 golle kazanan Hema Endüstri oyuncusu Ercan'a hediyesini Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak takdim ederken, turnuvanın en centilmen takımı olan Kent Dış Ticaret'in ödülünü Karaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek verdi. Turnuvada dördüncü olan Hüppe'ye ödülünü Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, üçüncü olan Hema Endüstri'ye ödülünü Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman verdi.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...