Perşembe, Haziran 19, 2008

Çanakkale'de grass roots şenliği


Türkiye Futbol Federasyonu'nun herkes için futbol etkinlikleri kapsamında düzenlenen Grass Roots Futbol Şenliği, Hastanebayırıspor semt sahasında oynanan karşılaşmalarla start aldı. 1997-1998 doğumlu çocukların katıldığı şenlik 3 hafta sürecek.

Konuyla ilgili basına açıklamalarda bulunan şenlik organizatörü Ercan Şenol "TFF'nin herkes için futbol etkinlikleri kapsamında bu şenliği düzenledik. Hastanebayırıspor yaz okuluna gelen öğrencilerimizden 12 takım oluşturduk. Kendi aramızda maçlar yaparak çocuklarımızın birbirleriyle kaynaşmasını sağlayacağız" dedi.
Şenliğin 3 hafta süreceğini belirten Şenol "1997-1998 doğumlu çocuklarımız bu şenliğe katılıyor. Bu şenlik küçük yaştaki çocuklarımız için iyi birer deneyim olacak" diye konuştu. Maçların hakemsiz oynanacağını belirten Şenol, "Oyuncularımızın karar verme yeteneklerinin gelişmesi için karşılaşmalarımızı hakemsiz oynayacağız. Karşılaşmalarda sarı ve kırmızı kart yerine mavi kart uygulaması yapacağız. Mavi kart oyun içinde centilmen tavırlar sergileyen oyunculara gösterilecek ve şenlik sonunda mavi kartı en fazla gören futbolcu, en centilmen sporcu ödülünü almaya hak kazanacak. Karşılaşmalar 20 dakikalık çift devre üzerinden oynanacak. Karşılaşmalarımızı çarşamba ve cuma günleri yapacağız"dedi.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...