Pazar, Haziran 15, 2008

Adaspor'da flaş gelişme


Çanakkale Süper Amatör Lig ekiplerinden Adaspor'da altyapı ve yardımcı antrenör koltuğuna İsmail Epçin getirildi.

Adaspor’da altyapı ve yardımcı antrenör olarak görev yapan İbrahim Andaç’ın şok istifasının ardından yardımcı antrenör olarak, daha önce Adaspor ve Bigaspor kulüplerinde forma giymiş olan ve şuan Biga’da beden eğitimi öğretmenliği yapan İsmail Epçin görev yapacak.
Kırmızı Beyaz’lı kulübün teknik sorumlusu Serdar Duman, gazetemize yaptığı özel açıklamada önümüzdeki sezon Epçin ile çalışmayı uygun gördüklerini belirterek başarılı bir sezon geçireceklerine inandıklarını kaydetti.
Epçin’in Biga’da çeşitli okullarda beden eğitimi öğretmenliği yapmasının, alt yapıya genç ve başarılı oyuncular takviye etmesinde avantaj olduğunu da vurgulayan Duman, A takıma da sürpriz isimleri dahil edeceklerini açıkladı.

“5 transferimiz var”
Önümüzdeki sezon A takım kadrosuna 5 yeni ismi dahil edeceklerini açıklayan Serdar Duman, 4 oyuncu ile anlaştıklarını, sadece kaleci arayışlarının sürdüğünü belirtti.
Almanya 4.Lig’de oynayan Mehmet, Tepecik Fıratpen’de forma giyen Ferdi’nin transferlerinde sorun olmadığını belirten Duman, geçtiğimiz sezon İçdaşspor’da forma giyen Erdem Şeker ile de görüştüklerini açıkladı.
Ayrıca Bigalı bir oyuncuyla da prensipte anlaştıklarını, fakat bu ismin daha sonra açıklanacağını belirten Duman, kaleci olarak da Çağdaş isminin gündemde olduğunu belirtti.

Yaz Okulu Kayıtları Devam Ediyor
Adaspor Yaz Okulu’nun bu sezon 16 Haziran’da başlayacağını açıklayan Serdar Duman, Haftanın üç günü yapılacak çalışmalara 60 öğrencilik kontenjan ayrıldığını ve kayıtların devam ettiğini belirtti.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.