Çarşamba, Haziran 11, 2008

1932 Malatyagücü'ne Nijeryalı forvet


3. Lig terfi maçlarında umduğunu bulamayan 1932 Malatyagücü, Nijeryalı Daniel Ekene Felix ve ismi daha sonra açıklanacak bir isimle anlaşma yolları arıyor.
İstanbul’da ikamet eden Malatyalı iş adamı Mustafa Korkmaz tarafından 1932 Malatyagücü'ne hediye edilmek istenen Nijeryalı oyuncular hazırlık kampına davet edilip beğenildikleri taktirde takım kadrosuna dahil edilecek. 20 yaşında olan Felix, 1.82 boyunda ve 78 kilo. Felix forvet mevkiinde oynuyor.

Yerel Futbol Sitesi'ne konuşan 1932 Malatyagücü Kulüp Başkanı Aziz Yiğit, "Özlediğimiz 3. lig hedefi için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağız" dedi. Geçen sezonki takımdan bazı oyuncular ile yollarını ayıracaklarını belirten Aziz Yiğit, "Tespit ettiğimiz genç ve savaşçı oyuncular ile kadromuza takviye yaptıktan sonra önce Malatya, sonra Türkiye şampiyonluğunu hedefleyeceğiz. Kadromuza katacağımız Afrikalı oyuncularla hem takıma güç katmak ve amatör futbola olan ilgiyi eski özlediğimiz günlere döndürmek istiyoruz. Bazı oyuncularımıza profesyonel takımlardan teklifler var. Gidenler belli olduktan sonra eksik kalan mevkilere yapacağımız takviyelerle transferi kapatacağız" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Beylikdüzüspor'dan amansız takip

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Beylikdüzüspor sahasında Anadolu Futbol Kulübü'nü 2-0 yendi.