Perşembe, Mayıs 15, 2008

Üçyüzlü Esengücü'nin 'altı'n haftası

İstanbul Amatör Genç 2.küme 6. grupta lider olan Üçyüzlü Esengücüspor bu hafta oynanan maçta Güngören Doğuşspor’u 6–1 net bir skorla mağlup etti.

Önceki hafta oynanan maçta Siyavuşpaşaspor ile 1–1 kalan Esenler temsilcisi, bu hafta Güngören Doğuşspor’a acımadı. Güngören Stadı'ndaki maça hızlı başlayan Ü. Esengücüspor aradığı golü 5. dakikada İlker ile buldu. Oyunun Kontrolünü ele alan Bordo-Mavililer arka arkaya goller buldu. 15. Yasin, 19'da Ali, 25'te tekrar İlker, 38'de Recep fileleri havalandırdı ve ilk yarı Esengücü'nün 5-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya atak başlayan Üçyüzlü Esengücü, gelecek hafta oynanacak Etiler Kartalspor maçını düşünerek Ali'yi oyundan aldı ve Mustafa’yı sahaya sürdü. Girer girmez topla buluşan Mustafa çaprazdan vurduğu güzel golle skoru 6–0 getirdi. Daha sonra 2 gol atan, 1 asist yapan İlker oyundan alındı, onun yerine Esengücü'nde Tolga oyuna dahil oldu. Bordo-Mavililer bu dakikadan sonra topu ayağında tutmaya çalıştı. O karambolde Güngören Doğuşspor 1 gol attı.

Bu hafta oynanan maçın yıldızları Ali, Hüseyin ve İlker'di. Şampiyonluk yolunda önemli bir virajdan Üçyüzl Esengücü, İlker’in 2 gol ve 1 asisti, Ali’nin 1 golü ve Hüseyin’in de güzel futboluyla, takımdaki diğer oyuncuların da katkısıyla izleyenlere güzel bir maç izlettirdi.

Üçyüzlü Esengücü, gelecek hafta cumartesi günü Esenler Stadı'nda saat 16.00 karşı karşıya geleceği Etiler Kartalspor'u yenerse şampiyonluğu garantileyecek.

Güngören Doğuş karşısında Üçyüzlü Esengücü'nü zafere taşıyan üç isim: (soldan sağa) Ali, Hüseyin ve İlker.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ben üçyüzlü minik rakımında oynayan futbolcuyumm üçyüzülü yü herkez küçümsüyoo ama esenleri yendikten sonra herkez büyümsedi bence üçyüzlü mükemmel

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.