Cuma, Mayıs 16, 2008

Tuzlaspor'da yine aynı son


TUZLASPOR: 1 SUADİYE BLD: 1 (1-2 UZ)

Tuzlaspor, geçen sezon olduğu gibi 3. Lige terfi maçlarına 2. kademe yarı finalinde elendi. Mavi-Beyazlılar yarıda Kocaeli Suadiye Belediyespor'a uzatmalarda 2-1 yenildi. Kocaeli temsilcisi tarihinde ilk kez bir İstanbul ekibini 2. kademede yenerken, yine ilk kez tarihinde finale yükseldi.

Maçın ilk yarısında fazla etkili olamayan Suadiye Belediyespor, rakibin atakları karşısında zaman zaman zor anlar yaşadı. Bu yarıda Tuzlaspor atak bir oyun sergiledi, ancak kaleci Melih'i geçemedi. Suadiye'nin sadece 2 pozisyonu vardı. Devre 0-0 sona erdi.

Tuzlaspor maçın 58. dakikasında Halil'in kafa vuruşuyla öne geçti: 1-0. Bu golden bir dakika sonra Suadiye gole çok yaklaştı. Eser’in ortasında kaleci topu elinden kaçırdı, Oğuzhan topu boş kalaya gönderemedi. 72’de ise beraberlik golü geldi. Fuat’ın artasında Eser yakın direkte kafayı vurdu, topu filelerle buluşturdu. Maçın normal süresi 1-1 sonuçlandı.
İlk uzatmanın son dakikasında tecrübeli oyuncu Önder kafa ile topu ağlara gönderdi, Kocaeli temsilcisini 2-1 öne geçirdi. Maç da bu skorla bitti.

Kaynak: Özgür Kocaeli Gazetesi (Edisyon bize aittir. Eğer bu haberi bizi değil de Özgür Kocaeli'yi kaynak göstererek kullanmak istiyorsanız onların sitesindeki versiyonu kullanınız)

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...