Pazartesi, Mayıs 26, 2008

TREDAŞ Lüleburgaz şampiyonluğa koşuyor


TREDAŞ Genel Müdürlüğü'nün 3.'sünü düzenlediği İşletme Müdürlükleri Arası Futbol Turnuvası'nda Lüleburgaz İşletme Müdürlüğü çalışanlarından oluşan futbol takımı şampiyonluğa koşuyor.
Lüleburgaz İşletme Müdürlüğü personeli çalışma hayatında gösterdiği başarı ve azmi bu kez de sahalara taşıdı. Rakiplerini büyük farklarla mağlubiyete uğratan TREDAŞ Lüleburgaz takımı oynadığı futbolla ve aldığı galibiyetlerle bu yılki turnuva kupasını almaya en yakın takım gibi gözüküyor.
Amaçlarının centilmen bir futbol sergilemek ve sonunda da kupayı almak olduğunu söyleyen takım oyuncuları hafta içi ve hafta sonu yaptıkları antremanlarla rakip takımlara karşı form tutmaya ve ekibini daha da güçlendirmeye çalışıyor. TREDAŞ Lüleburgaz futbol takımı karşılaşmalara tüm mesai arkadaşları ve aileleriyle birlikte giderek almış oldukları manevi destekle başarılı yükselişine devam ediyor.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Such a nice blog. I hope you will create another post like this.

Adsız dedi ki...

ha ha ha!.... Şampiyon mu? nerede.
finalden sonra yazının devamını bekliyorum. Takipteyim. Unutmayın tüm rakiplerinizi yendinizmi?... Maç sonuçlarınıda yazarmısınız.

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.