Pazar, Mayıs 25, 2008

Tekirdağ Minikler Ligi'ne bakış

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ

Tekirdağ Minikler Ligi'nde bitime bir hafta kala Çorlu grubu maçları oynandı. Dilerseniz karşılaşmalara kısaca göz atalım:

KARADENİZSPOR: 1 YENİÇİFTLİK BLD:0
Tekirdağ Minikler Ligi B Grubu'nun şampiyonunu belli edecek maçta Çorlu Karadenizspor, grubunun ikincisi Yeniçiftlik Belediyespor'u Abdullah'ın ikinci yarıda attığı golle 1-0 yenerek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Final maçının orta hakemliğini Ayhan Örnek yaptı. Ayhan Örnek finale yakışır bir maç yöneterek seyircilerden de olumlu not aldı. Çorlu Karadenizspor bu hafta aldığı üç puanla en yakın rakibi Yeniçiftlik Belediyespor'la arasındaki puan farkını beşe çıkardı ve şampiyonluğunu ilan etti. Bordo-Mavililer çarşamba günü Çorlu Sanayispor maçınaa stressiz çıkacak.


ÇORLU KÜLTÜR: 1 ÇORLU YILDIZ: 0
Çorlu General Basri Saran Stadı'nda günün ikinci maçında Çorlu Kültürspor, Çorlu Yıldızspor'u Levent'in attığı golle 1-0 yenmeyi başardı. Maçın orta hakemliğini yapan Erkan Doyduk yönetimi ile alkış alırken aynı zamanda saha içinde miniklere nasıl hareket etmeleri gerektiğini de sık sık hatırlattı.

SARAYSPOR:6 ÇORLU SANAYİSPOR:3
Çorlu General Basri saran paşa stadında günün son maçında Saray sporun minikleri Çorlu Sanayi sporun miniklerini gol yağmuruna tuttu. Maçta golleriSaray spordan Can(3) Orkun(2) Koray atarken Çorlu Sanayi sporun gollerinide Efe-Orçun veKoray attı. Bu maçın orta hakemliğinide Ayhan Örnek yaptı.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...