Pazar, Mayıs 25, 2008

Çorlu'da Minik 'Aslan'lar yetişiyor

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Çorlu Galatasaray Taraftarlar Derneği Futbol Okulu`nda 60`ın üzerinde futbolcu eğitim görüyor.
Futbolcu adayları Galatasaray forması ile bilinen ünlü futbolcu Osman Coşkun ile uzun yıllar Çorluspor forması giymiş olan Sefa Davarcı nezaretinde futbolun temel kurallarını ve inceliklerini öğreniyor. Onlarca sporcunun eğitimlerine yaz kış devam ettiklerini kaydeden Çorlu Galatasaray Taraftarlar Derneği`nin futbol okulundan sorumlu yöneticisi Kamil Köseoğlu yaptığı açıklamada; "Eğitimlerimizi, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştiriliyoruz. Yaz döneminde çalışmalarımızı Salı ve Perşembe günleri yapacağız. Trakya bölgesinde 12 ay boyunca kesintisiz eğitim veren tek futbol okuluyuz" dedi.
Futbol okulundaki öğrencilerin futbolseverlerin Galatasaray`dan tanıdıkları ünlü futbolcu Osman Coşkun ve 2. Lig`de yer aldığı dönemde uzun yıllar Çorluspor forması giyen Sefa Davarcı nezaretinde çalışmalar yaptıklarını dile getiren Köseoğlu; "Çalışmalarımızı Ataş Spor Kompleksi`nin kapalı tesislerinde gerçekleştiriyoruz. Öğrencilere servis imkanı da sunuyoruz. Futbol okuluna 1995 ve 2001 yılları arasında doğanlar kayıt yaptırabiliyor" diye konuştu.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çorluya futbolu en iyi şekilde öğreten enişteme teşekkür ediyorum...sizden daha çoook futbolcu çıkar...BAŞARILAR...

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...