Pazartesi, Mayıs 26, 2008

Nevruz 'Anafartalarspor'da Kaldı

Anafartalarspor'un genç teknik direktörü Nevruz Kaldı (ortada) bir sezon daha Keşan ekibini çalıştıracak.

HABER-FOTO: ERDOĞAN DEMİR
Edirne Süper Amatör Küme ekiplerinden Keşan Anafartalarspor’un teknik direktörü Nevruz Kaldı, 1 sezon daha Kırmızı-Beyazlıların başında...
Keşan Anafartalarspor Asbaşkanı Mahmut Aksu bir basın açıklaması yaparak, Nevruz Kaldı ile yeni sezon için yeniden anlaştıklarını söyledi.
Basın açıklamasına Mahmut Aksu'nun yanısıra Teknik Direktör Nevruz Kaldı ve Alt Yapı Sorumlusu Ayhan Özkaynak da katıldı. Aksu’nun işyerinde yapılan basın açıklamasında, Nevruz Kaldı’yla yapılan görüşmelerin sonuca bağlandığı ve genç çalıştırıcının 1 sezon daha Anafartalarspor’un başında olacağı belirtildi.
Aksu, “Transfer Komitesi’nin görüşleri rapor halinde Başkanımız Asım Kınık ve bana iletildi. Raporlarda Nevruz hocamızla devam kararı alındı" dedi.

Futbolcularla tanışma yemeği
Asbaşkan Mahmut Aksu, geçtiğimiz yıl takımda yer alan futbolcularla bir tanışma yemeği düzenleyeceklerini de sözlerine ekleyerek, "Futbolcularımızla yapacağımız görüşmeler neticesinde iç transferi bir an önce bitirmek istiyoruz. Dış transferleri de hocamızın gözetiminde yapacağız. Şu an İstanbul’dan 6-7 futbolcuyla görüşüyoruz. Dış transferlerimiz çok iyi olmalı. Yönetim olarak buna dikkat ediyoruz." diye konuştu.
1 kaleci, 2 orta saha, 2 defans, 1 sol açık ve 1 de forvet oyuncusu transfer edeceklerini söyleyen Aksu, "Dış transferden sonra da altyapı çalışmalarına başlayacağız. Alt yapıya yönetim olarak çok önem vereceğiz" dedi.

Bir Yunan takımıyla dostluk maçı
Aksu, 14-15 Haziran 2008 tarihinde, Yunanistan’da bulunan bir takımla dostluk maçı yapılacağını söyledi. Görüşmelerin pazartesi (bugün) tamamlanacağını belirten Aksu, “Biz de takım olarak 20-25 Ağustos 2008 tarihlerinde maç yapacağımız takımın bulunduğu yerin festivaline katılacağız" şeklinde konuştu.

Sezon açılışı 14 Temmuz'da
Aksu konuşmasının sonunda, 14 Temmuz 2008 tarihinde Keşan Anafartalarspor’un sezon açılışı olacağını belirterek, “Amacımız seyir keyfi daha yüksek bir takım yaratmak. Hedef ne olursa olsun şampiyonluk. Yönetim olarak tek çabamız bu olacak” dedi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

To the owner of this blog, how far youve come?

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.