Çarşamba, Mayıs 21, 2008

Kırklareli'nden kısa kısa

Vize ve Lüleburgaz zirvede
Kırklareli Minikler Futbol Ligi'nde Vizespor ve Lüleburgazspor liderliklerini sürdürüyor. A Grubu'nda Vizespor 25 puanla liderliğini sürdürürken Kayaspor 24 puanla ikinci ve Kırklareli Sanayispor 15 puanla üçüncü sırada yer alıyor. B Grubu'nda da Lüleburgazspor 24 puanla liderliğini sürdürüyor. Babaeskispor 18 puanla ikinci, Karaağaçspor 15 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Üç futbolcu ceza kurulunda
Kırklareli Futbol Tertip Komitesi, üç futbolcu ile bir teknik sorumluyu tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk etti. İl Futbol Temsilcisi Cafer Yüce başkanlığında toplanan tertip komitesi, Volkanspor'dan Hamit Zugrum'u, Sarıcaalispor'dan Erdi Boran ile Erdi Erten'i ve Hürriyetspor'un teknik sorumlusu Atıf Bakan'ı tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk etti.

Kaymakamlık Kupası'nda yarı finalistler belli
Lüleburgaz Kaymakamlığı tarafından düzenlenen futbol turnuvasında yarı finale kalan 4 takım belli oldu. 8 Kasım Stadı'nda oynanan maçlarda Ticaret Borsası Burgaz Rakı'yı 4-3, Eczacıbaşı Emniyet'i 3-0, Fenerbahçeliler Derneği Bankaları 1-0 ve LİAD da Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nı 2-0 yendi. Bu sonuçlardan sonra Ticaret Borsası, Eczacıbaşı, Fenerbahçeliler Derneği ve LİAD yarı finale kaldı. Yarı final maçları 25 Mayıs Pazar günü oynanacak.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.