Cuma, Mayıs 16, 2008

Kırklareli 2. Amatör Küme'ye bakış


Kırklareli 2. Amatör Küme'de heyecan devam ediyor...

A Grubu
10. Hafta maçlarının oynadığı grupta lider Lüleburgazspor haftayı kayıpsız geçti. Lüleburgaz 75. Yıl Toprak Sahası'nda Lüleburgazspor ile Hürriyetsporspor arasında oynanan karşılaşmayı evsahibi ekip 2-0 kazandı. Bu galibiyetle puanını 22 çıkaran Lüleburgazspor en yakın takipçi ile 2 olan puan farkını korudu. Hürriyetspor ise bu mağlubiyetin ardından 12 puanla üçüncü sırada kaldı.
Lüleburgazspor'un en yakın takipçisi Ertuğral Esenspor, Babaeski Volkanspor'u 3-0 yendi. Esenspor, aldığı 3 puanla ligdeki puanını 20'ye çıkarırken, Babaeski Volkanspor ise 8 puanda kaldı.
A Grubu'nda oynanan bir diğer maçta ise Sarıcaalispor Katranca Kartalspor'u 6-1 gibi net bir skorla geçti. Oyunun büyük bir bölümünü 10 kişi oynayan ve maçı 9 kişi tamamlayan Sarıcaalispor bu galibiyetle puanını 12'ye yükseltti.

B Grubu
Sezonun ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yapan Kırklareli Tekspor, Asılbeyli galibiyetinin ardından pazar günü Kofçaz Serhadspor'u 7-0 gibi net bir skorla yendi ve puanını 13'e yükseltti. Hedeflerinin 1.Amatör Küme olduğunu söyleyen Tekspor Başkanı Çetin Okumuş; "Şu anda takım olarak yakaladığımız atmosfer çok üst düzeyde. Tüm futbolcular kenetlenmiş durumda. Önümüzde üç maçımız daha var. bu üç maçtan da galip ayrılıp grubumuzdan lider olarak çıkmayı hedefliyoruz. Ben takımımızda bulunan tüm oyuncularımıza gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ediyorum. Inşallah önümüzdeki yıllar çok daha iyi yerlerde mücadele edeceğiz" dedi.

Grubun bir diğer iddialı takımı Asılbeylispor ise Tozaklıspor'u 2-1 ile geçmeyi başardı. Genç bir kadro ile mücadele eden Tozaklıspor karşısında zaman zaman zorlanan Asılbeylispor 90 dakika sonunda 3 puanı hanesine yazdırarak lider Hamitabatspor ile olan 3 puanlık farkın açılmasına izin vermedi.

Lider Hamitabatspor ise 1 puanı bulunan Karakoçspor'u 6-0 ile geçti. Lüleburgaz 75. Yıl Toprak Sahası'nda oynan karşılamada Hamitabatspor ilk yarıda beklemediği bir Karakoçspor ile karşılaştı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda gol sesi çıkmazken maçı izleyen taraftarlar liderin puan kaybedeceğini düşünmeye başladı. Maçın ikinci yarısında Hamitabatspor golle başladı ve Karakoçspor'da kişi kalınca maçı rahat bir galibiyet alarak bitirdi.

C Grubu
Düğüncübaşıspor, Vizeacarspor'u 2-1, Cevizköyspor, Celaliyespor'u 1-0 ve Ertuğrulspor, Çakıllıspor'u hükmen 3-0 mağlup etti.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...