Salı, Mayıs 27, 2008

Güzelcespor'da transfer başladı


İstanbul Süper Amatör Küme’de yine iddialı bir ekip kurmak için çalışmalarına start veren Güzelspor, öncelikle iç transfere el attı. Yönetimin takımda kalmasını isteği oyuncularla anlaşma sağladıkların belirten sarı-siyahlı kulübün Başkanı Tamer Cambaz, dış transferde de başarılı bir çalışma yürüttüklerini söyledi.
Tamer Canbaz, "Teknik sorumluların bize yani yönetim kuruluna verdiği rapor doğrultusunda hareket ediyoruz. Bu oyuncuları teknik sorumlumuz isterse alırız. İç transferde Tekin, Sedat, K.Gökhan, alt yapıdan Gökhan, Hakan ve Barış gibi isimlerle anlaşma sağladık” diye konuştu. Öte yandan dış transferde kulüp renklerine bağlanacak olan oyuncularla ilgili kesin kararın teknik sorumlu Adnan Toros tarafından vereceği öğrenildi.
İç transferde görüşülen oyuncuların yanı sıra dış transferde Beşyüzevler'den kaleci Recep ve İstanbul Bayburtspor’dan İlyas'la prensipte anlaşan kulüp, bu oyuncularla yakında sözleşme imzalayacak. Transferlere kesin gözüyle bakan Kulüp Başkanı Tamer Cambaz, "Yeni sezon öncesi hazırlıklarımıza hız vermek istiyoruz. Dış transferdeki görüşmelerimiz hala sürüyor. Bu iki oyuncu ile prensipte anlaştık ve el sıkıştık, birkaç oyuncu ile de görüşmelerimiz sürüyor. En iyi takımı kurarak başarılı olmak istiyoruz" dedi.
Güzelcespor geçen sezon İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup'ta Bakırköyspor ve Küçükpazarspor'un ardından üçüncü olmuştu.

Kaynak: Gerçek Gazete

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...