Pazar, Mayıs 25, 2008

Finalin adı: Veteranlar-Milli Eğitim

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinde Çorlu Belediyesi tarafından tertip edilen 30 yaş üstü futbol turnuvasında finalistler belli oldu. Veteranlar ve Milli Eğitim Pazartesi günü final maçı oynayacaklar.
Yarı finalde oynan maçlar ve alınan sonuçlara bir bakalım...
Veteranlar rakibini penaltılarla geçmeyi başardı.

Veteranlar: 1 Çisad: 1 (5-3 pen)
Çorlu Yeni Sanayi Sahası'nda oynanan yarı finalin ilk maçında Veteranlar, Çisad'ı penaltılarla 5-3 yenerek günün ilk finalisti oldular. Maçın ilk yarısı 0-0 golsüz berabere bitti. İkinci yarıda hem goller hemde kırmızı kartlar vardı. Maçın ilk golü Çisad'dan geldi. Osman Çoşkun'un ayağından 1-0 öne geçen Çisad bu galibiyeti koruyamadı. Veteranlar'dan Vasıf Aksaka durumu 1-1 yaptı. Maç bu skorla bitti. Seri penaltı atışlarında Veteranlar'ın Kalesini koruyan Fatih Aktepe başarılı kurtarışları ile takımının ismini finale yazdırrdı. Veteranlar'dan maçın son dakikalarında Kaleci Mehmet ve Semih kırmızı kart gördü.


ÇİSAD yarı finalde elendi.
Gol düellosunu Milli Eğitim kazandı.

Milli Eğitim:4 Ziraat Odası: 3
Günün ikinci maçında ise Milli Eğitim, Ziraat Odası'nı 4-3 yenerek finalde Veteranlar'ın rakibi olmayı hak etti. Maçın İlk yarısı Mustafa Yiğit ve Salih'in (k.k) attığı gollerle Milli Eğitim'in 2-0 üstünlüğü ile kapandı. İkinci yarıya Milli Eğitim golle başladı. Fatih skoru 3-0 yaptı. Ziraatçiler Metin ile durumu 3-1'e getirdi. Daha sonra Milli Eğitim'den İbrahim Kırmızı kartla oyun dışı kalınca Milli Eğitim maçı bir kişi eksikle sürdürdü. Daha sonra Seçkin durumu 4-1 yaptı. Ziraat Odası'ndan Sami skoru 4-2'ye taşıdı. Son golü Ziraat Odası'ndan Metin attı. Bu gol maçı uzatmalara taşımaya yetmedi ve Milli Eğitim adını finale yazdırdı.
Ziraat Odası skoru 4-3'e getirdi ama beraberliği sağlayamadı.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.