Cumartesi, Mayıs 17, 2008

Düzcespor'da 5 yıllık hasret sona erdi


DÜZCESPOR: 3 RİZE ÇAYKURSPOR: 2

HAKEMLER: İlker Meral, Serdar Karakaş, Hüseyin Kocadağlı,
DÜZCESPOR: Mahmut, Yağız, Berkan, Eser, Ufuk, Cem, Tandoğan, Can, Tayfun, Eser Berkıl, Erhan
RİZE ÇAYKURSPOR: Vahit, Selçuk, İbrahim, Mahir, Yusuf, Gökhan, Erhan, Cemal, Emrullah, Aydın, Sava
GOLLER: Cem (28), Tayfun (30), Erhan (66) / Aydın (13), Berkan (43 kk)

3. Lig Terfi Maçları 2. Kademe Kayseri Grubu'nun finalinde Düzcespor, Rize Çaykurspor'u zorlu bir mücadelenin ardından 3-2 yenerek 5 yıl aradan sonra 3. Lig'e yükseldi. Karşılaşmayı izlemek üzere Düzce Milletvekili Celal Erbay, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de staddaki yerlerini aldılar.

13. dakikada Rize Çaykur atağında Düzcespor defansının bir türlü uzaklaştıramadığı pozisyonda defanstan seken topa sert vuran Aydın takımını 1-0 öne geçiren golü attı.
28'de Düzce atağında Tayfun yerde kaldı. Cem'in mükemmel vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-1.
30'da kaleci Vahit'in ileride durduğunu gören Tayfun'un aşırtma vuruşunda top bir kez daha Rize Çaykurspor ağlarıyla buluştu: 2-1.
43'te gelişen Çaykur atağında top Berkan'ın önünde kaldı. Berkan'ın ters vuruşu Düzce ağlarına gitti, devre 2-2 sona erdi.
İlk yarıda genelde Düzce'nin daha atak olduğu görüldü ancak Çaykurspor disiplinli oyununu bir kez olsun bozmadı.

İkinci yarıda Düzcespor'da Ufuk'un yerine Orhan, Rize Çaykur'da kaleci Vahit'in yerine Nurullah oyuna girdi. Yeşil-Kırmızılılar devreye daha atak başladı ama sonuca gidemedi.
67'de Erhan gelişen Düzce atağında kaleci Nurullah ile karşı karşıya kaldı. Erhan sert vurdu ve topu Nurullah'ın yanından ağlara gönderdi: 3-2.
Kalan dakikalarda sonuç değişmedi. Zafer Göncüler'in yönetimindeki Lacivert-Kırmızılılar adını 3. Lig'e yazdırdı.

Kaynak: Düzce Damla Gazetesi (Edisyon: Yerel Futbol Sitesi)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Her zaman destekçimiz olan AZİZ YILDIRIM BaŞkanımıza Teşekkür ederiz.....DÜZCELİ SENİ HİÇ UNUTMADI VEDE UNUTMAYACAK....BÜYÜK BAŞKAN...SENİN KALBİMİZDEKİ YERİN HERZAMAN AYRIDIR BU ŞAMPİYONLUK BU HASRET SENİN ESERİNDİR...81.İLİN 41YILLIK KOCA ÇINARINADA BU YAKIŞIRDI...

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.