Perşembe, Mayıs 22, 2008

Ödemişli Miniminiklerden Muhteşem Kapanış: 6-3

Saha: Selçuk Tören
Hakem: Nuri Oran
Ödemiş Belediyespor: Enis (7), Onur Günebakan (7), Bilal (8), İbrahim (7), Tuğrul (7), Onur Akgün (8), Emin (8), Oğuz (7)(37’ Erhan (7))
Seferihisar Belediyespor: Sinan (6), Berkay (25’ Nail (7)), Sergen (6) (41’ Ahmet (6)), Zekai (6), Ferhat (8), Görkem (7), Bahtiyar (6) (46’ Kerim), Oğuzhan (8)
Goller: 3’ ve 28’ Oğuzhan, 7’ Ferhat (S.Hisar) 17’ Oğuz, 21 ve 49’ Emin, 34’ ve 43’ Onur Akgün, 45’ Bilal (Ödemiş)

HABER-FOTO: BAŞAR UÇAR
Grubunda şampiyonluğu garantileyen Ödemiş Belediyespor, Selçuk Tören Sahası’nda ligin son maçında Seferihisar Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmayı belli bir süre 2-0 geride götüren kırmızı-lacivertler önce 2-2’lik eşitliği sağladı. Bir kez daha geriye düşen Ödemiş bu kez rakip fileleri 4 kez daha sarsarak zorlu karşılaşmayı 6-3 kazanmasını bildi.
Henüz 3.dakikada Seferihisar’ın etkili gol ayağı Oğuzhan düzgün bir vuruşla topu Ödemiş ağlarına gönderdi. (0-1) 7. dakikada Ferhat’ın vuruşunda Ödemiş kalecisi Enis topu elinden kaçırdı ve fark ikiye çıktı. (0-2) Selçuk Belediyespor maçında olduğu gibi toparlanan Minik Efeler kısa sürede eşitliği sağladılar. 17’de Oğuz, 21’de Emin skoru 2-2’ye getirdi ve ilk yarı eşitlikle sonuçlandı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Seferihisarlı miniminikler 28’de Oğuzhan’ın karambolden bulduğu golle 2-3 öne geçtiler. Ama üstünlük fazla uzun sürmedi ve 34. dakikada Onur Akgün muhteşem frikik golüyle takımını 3-3’lük eşitliğe eriştirdi. 43’te tekrar sahneye çıkan Onur Akgün takımını bu kez öne geçirdi: (4-3) Dakikalar 45’i gösterirken Bilal’le 5-3’ü yakalayan ilçemizin temsilcileri noktayı bitime bir dakika kala Emin ile koydu: (6-3)
Maç sonunda büyük bir coşku yaşayan Ödemişli minikler sevinçlerini antrenör Cemal Uğur’la paylaştı. Bu zorlu randevuda Miniminiklerin aileleri de tribündeki yerini aldı…

Şampiyonlara Barbekü ve Deniz Sefası…
Ödemiş Belediyespor Miniminik takımı maçın ardından şampiyonluğu barbekü partisi ile kutladı. Minik futbolcuların ailelerinin de katıldığı barbekü partisi Pamucak SEGAŞ Tesisleri'nde yapıldı. Parti öncesi şampiyonluğunun tadını denizde gönüllerince eğlenerek çıkaran miniminikler aileleri ile birlikte mutlu bir gün yaşadı. Play-off müsabakaları öncesi moral depolayan minikler dönüş yolunda antrenör etkinliği organize eden Cemal Uğur’a sevgi gösterilerinde bulundu. Minik futbolcuların aileleri de bu etkinlikten dolayı mutlu olduklarını belirttiler.
Yerelfutbol.com'a sezonun değerlendirmesini yapan Cemal Uğur, "Çok zorlu bir sezonu geride bıraktık. Geçtiğimiz yıl da şampiyonluğa erişmiştik. Talebelerimle gurur duyuyorum, çünkü maçlarda gösterdikleri performans takdire şayan. Ama altyapı liglerinde alınan dereceler çok da önemli değil. Çünkü amacımız Türk futboluna yararlı futbolcular yetiştirmek" dedi.
Play-Off’larda İlk Rakip: Deniz FK
Grubunu lider tamamlayarak play-off’lara kalan Ödemiş Belediyespor’un ilk rakibi Bostanlı ekibi Deniz FK oldu. 6. Grup'ta Karşıyaka Belediyespor’un ardından ikinci olan Deniz FK (Futbol Kulübü) ile tek maç eleme sistemi üzerinden oynanacak müsabaka Pazar saat 17.00’de Gürsel Aksel Stadı’nda. Ödemiş Belediyespor’un yer aldığı 9. Grup'u ikinci bitiren Selçuk Belediyespor ise 6. Grup'un birincisi Karşıyaka Belediyespor ile eşleşti.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...