Pazar, Mayıs 25, 2008

Babaeski Fenerbahçeliler Derneği Yaz Spor Okulu'nu açıyor


Babaeski Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığı bünyesinde her yıl düzenlenen yaz futbol spor okulu kayıtları Haziran ayında başlıyor.
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün verdiği yetki gereğince çalışmalara başlandığını belirten Babaeski Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Sayınsöz, bu organizasyon'daki amaçlarının, Fenerbahçe'ye yakışır derecede birinci sınıf eğitim vermek koşuluyla, alt yapı ve A takımlarına yetenekli ve yıldız oyuncuları seçerek onları yetiştirmek ve Türk sporuna kazandırmak olduğunu söyledi.
Sayınsöz, yaptığı açıklamada, "Eğitim ve Öğretim yılının sona ermesi ile birlikte 2008–2009 sezonu öncesi yaz futbol spor okulu kayıtlarımızı haziran ayında başlatıyoruz. Futbol Yaz Okulu'nda eğitimler, okulların açılmasına kadar devam edecek. Babaeski 100. Yıl Çim Saha Tesisleri'ndeki yapacağımız çalışmalara 1994–2000 arası doğum tarihli öğrenciler katılabilecek. Haftanın 2 günü 1 saatlik eğitimle devam edecek Futbol Yaz Okulları için aylık 60 YTL'lik aidat ücretinin yanında bir defaya mahsus Fenerium Mağazası'ndan verilecek 100 YTL'lik malzeme ücreti alınacak" dedi.
Yaz Futbol Spor Okulu'nda başarılı olup seçilen sporcuların daha sonra Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından saha denemelerine tabi olacağı belirtildi.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...