Salı, Mayıs 27, 2008

B. Sinopspor'da görkemli açılış

HABER: EFKAN BUCAK
İstanbul amatör futbol camiası geçtiğimiz Pazar günü Bayrampaşa Sinopspor’un yeni lokalinin açılış töreninde bir araya geldi. Oldukça görkemli geçen geceye yoğun bir katılım olurken, İstanbul siyaset ve spor dünyasından pek çok isim bu mutlu günde Bayrampaşa Sinopspor Kulübü’nü ve Başkanı Sabri Ersoy’u yalnız bırakmadı. Mor Menekşeler’in başına geçtiğinden bu yana kulübe adeta şaha kaldıran Sabri başkan, gecede tüm davetlilerle tek tek ilgilendi.

Bayrampaşa Sinopspor’un Terazidere Mahallesi’ndeki lokalindeki açılış töreninde kimler yoktu ki... Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İstanbul Futbol İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu ve yardımcısı Adem Mat, İstanbul ASKF Genel Sekreteri Abdullah Kaya ve Recep Yel, Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sebahattin Sungur ve yönetim kurulu üyeleri, Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir, Bayrampaşa Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Kalemci, İstanbul ASKF Başkan Adayı ve Yeniköyspor Kulüp Başkanı Ali Düşmez, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Birliği yönetim kurulu üyeleri, Ayazağaspor Eski Başkanı Ahmet Karaman, İstanbul Bafraspor Başkanı Aydın Dursun ve yönetim kurulu üyeleri, Yine Bafraspor’dan teknik direktör Mustafa Ünal ve kaleci Mehmet Karataş, Kağıthanespor Genel Sekreteri Barbaros Akkoyunlu, Altınaslarspor Kulübü Eski Genel Kaptanı Cemal İkikardeş, başarılı teknik direktörlerden Kamuran Gazi, Rumeli TV'nin spor müdürü deneyimli gazeteci Erol Eftekin ve bu kanalda yayımlanan Spor Penceresi programının sunucusu, başarılı futbol adamı Mehmet Çelik başta olmak üzere birçok kişi katıldı.


Yöresel sanatçılardan Zeynel Parmaksız’ın renkli sunumuyla başlayan gecede saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Bayrampaşa Sinopspor Başkanı Sabri Ersoy bir açılış konuşması yaptı. Ersoy, kısa zamanda önemli işlere imza attıklarının altını çizerken; amaçlarının Türk sporuna ve Türk gençliğine hizmet olduğunu vurguladı. Başarılı olmak için kulüplerin ilk önce altyapı ve tesisleşmeye önem vermesi gerektiğini belirten Ersoy, birçok kişi ve kurumun katkısıyla yapılan yeni lokallerinin hayırlı olmasını diledi.
Gecede söz alan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da Sabri Ersoy gibi Türk gençlerine hizmet eden tüm futbol adamlarına teşekkür ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından lokalin açılışı yapıldı. Kurdeleyi Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sebahattin Sungur ve başarılı teknik adam Mehmet Çelik birlikte kestiler.
Son derece sıcak bir ortamda geçen gecede Bayrampaşa Sinopspor Kulübü Başkanı Sabri Ersoy günü anısına konuklara birer hediye takdim etti. Ayrıca lokalin yapımında emeği geçen herkesin ismi, lokalin duvarındaki panoda yer almakta.

Bayrampaşa Sinopspor’un açılış gecesiyle ilgili görüntü ve röportajları, Rumeli TV’de perşembe akşamı saat 20.00’de başlayacak olan, usta gazeteci Erol Eftekin'in hazırladığı, Mehmet Çelik’le Spor Penceresi programında izleyebilirsiniz.
Bayrampaşa Sinopspor Başkanı Sabri Ersoy törende duygulu bir konuşma yaptı...

İstanbul ASKF Başkan adayı Ali Düşmez de (soldan ikinci) gecedeydi.
İstanbul Futbol İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu (sağdan ikinci) ve yardımcısı Adem Mat (solda)
Kağıthanespor Genel Sekreteri Barbaros Akkoyunlu, teknik direktör Kamuran Gazi, Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir.


Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç (soldan ikinci) de gecedeydi.

Amatör futbolun duayeni Mehmet Çelik'e, Sabri Ersoy günün anısına hediyesini takdim ederken.
Bayrampaşa Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Kalemci gecenin ilerleyen saatlerinde açılışa geldi (ortada)
Ayazağaspor Eski Başkanı Ahmet Karaman da mutlu gününde Sabri Ersoy'u yalnız bırakmadı. Karaman'a ödülünü Altınaslar Eski Genel Kaptanı (ve gelecek sezon Sinopspor'la adı anılan) futbol adamı Cemal İkikardeş takdim etti.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.