Salı, Mayıs 20, 2008

1932 Malatyagücü'nde hedef değişmedi



2007-2008 sezonunda yaptığı başarılı çıkışı 3. Lig'e terfi maçlarında gösteremeyen 1932 Malatyagücü, hedef büyülterek yeni sezonda tekrar Malatya şampiyonu olup özlediği 3. Lig'e yükselmek için transfer çalışmalarını sessiz ve derinden yürütüyor.
Sezonun yeni bitmesi ve yeni sezona daha çok olmasından dolayı acele etmeyeceklerini belirten Kulüp Başkanı Aziz Yiğit, "Acil olan yerlere bazı takviyeler yapacağız. Tecrübe eksiliğinden dolayı kaybettiğimiz 3. Lig hedefinden hiç kimse bizi döndüremeyecek" dedi.
Yiğit, geçen yıl ki kadrolarının büyük bölümü ile yola devam etmek istediklerini belirterek, "Ancak bazı oyuncularımız profesyonel takımlardan gelen teklifleri de göz önüne alacak. Bu oyuncuların durumu belli olduktan sonra değerlendirmeyi ona göre yapacağız" diye konuştu.

Aziz Yiğit, "Özellikle bir kaç tecrübeli oyuncunun takıma katılmasından sonra, genç, koşan ve savaşan bir ekip ile özlediğimiz hedefi yakalayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" ifadelerini kullandı. İlk etapta teknik direktör Cafer Aypan ile yeniden anlaşarak çalıştırıcı sorununu çözdüklerini söyleyen Yiğit, geçen sezon takımın kaptanlığını yapan Faruk Doğan'la birlikte İlhan Yılmaz'ın yardımcı antrenör olarak görev alacağını ifade etti. Kulüp menajerliğineyse Taner Gökalp getirildi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.