Pazartesi, Nisan 28, 2008

Üçyüzlü Esengücü zirveyi sevdi


ÜÇYÜZLÜ ESENGÜCÜ AG: 7 GOP VENÜS AG: 2

HABER-FOTO: MURAT ALEMDAR
İstanbul A Gençler 2. Küme 6. Grup'ta mücadele eden Üçyüzlü Esengücü, liderlik koltuğunu sevdi. İki Hafta önce liderlik koltuğunu eline geçiren Bordo-Mavililer, son hafta maçında, 7. sırada olan Gaziosmanpaşa Venüsspor ile kendi sahasında karşı karşıya geldi. Maçın başından itibaren üstünlüğü eline geçiren Üçyüzlü, sahadan 7–2 galip ayrıldı ve hanesine 3 puan daha yazdırdı. Üçyüzlü'nün ilk yarıdaki gollerini 7'de Ali, 18'de Engin, 40'da Erhan ve 43'te İlker attı, buna karşılık Venüsspor da rakip fileleri 2 kez havalandırdı ve ilk yarı 4-2 bitti.
Üçyüzlü Esengücü 60'da Ali, 63'te ilker ve 67'de bir kez daha Ali'yle gol sevinci yaşadı. Mücadele 7-2 sonuçlandı. Böylece puanını 23’e çıkaran Üçyüzlü Esengücüspor, en yakın takipçisi Bayrampaşa Teknik'le arasındaki puan farkını korudu.
6. Grup’ta şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Bordo-Mavililer, ligde kalan 4 maçlarını da galip bitirerek şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini söylediler.
Liderliği devam ettirerek aradaki 4 puan’lık farkı korumayı başardı. Gelecek hafta Deplasmana Şiyavuşpaşaspor’u konuk olacak takımımız maçın hazırlıklarına Pazartesi günü devam edecek

Üçyüzlü futbolcuları maç sonrası galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştılar.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...