Pazar, Nisan 20, 2008

Üçyüzlü Esengücü tutulmuyor: 3-0


HABER: MURAT ALEMDAR
İstanbul A Gençler 2. Küme'de başarı bir sezon geçiren Üçyüzlü Esengücü, zorlu Bayrampaşa Teknik engelini 3-0’lık skorla geçerek başarılı sonuçlarına bir yenisini daha ekledi. Sırasıyla Rumeli Kavağı ve Irmakspor’u mağlup eden bordo-mavililerin son kurbanı Bayrampaşa Teknik oldu.

Bayrampaşa Belediye Stadı’nda oynanan karşılaşmada Esengücü’nü sonuca taşıyan golleri Ali (2) ve İlker attı. Maçın başlama düdüğü ile birlikte iki takım da hücumu düşündü. Karşılaşmanın açılış golünü Ali attı: 1-0. İlk yarı bu skorla bitti. İkinci yarının başlamasıyla birlikte Esengücü, Bayrampaşa Teknik kalesini abluka altına aldı. Atakları sırasında savunmasında açıklar veren Bayrampaşa Teknikspor, Esengücü'nün hızlı santrfor Ali’yi kaçırması ile kalesinde ikinci golü gördü: 2-0. Son dakikalara gelinirken Esengücü Ali ile bir gol daha bularak sahadan 3-0 galip ayrıldı.
Defansın son adam olarak oynayan Erkan’ın Bu galibiyetin gelmesinde büyük rol oynadı. Maç sonrası takım arkadaşları ve Taraftar Erkan'ı alkışlayarak destek verdi.

Böylece Üçyüzlü Esengücü 4 puan farkla liderliği devam ettirdi. Gelecek hafta kendi sahasında Gaziosmanpaşa Venüs'ü konuk edecek olan Üçyüzlü Esengücü, hazırlıklarına pazartesi günü devam edecek.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...