Cuma, Nisan 25, 2008

Tuzlaspor güle oynaya


TUZLASPOR: 2 ÇORLU SANAYİSPOR: 0

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Sezai Aslan, Erman Sarılı
TUZLASPOR: Ayhan **, Ali ***, Tuncay ***, Ulaş ****, Haktan ****, Selçuk **, Aykut **, Cabir ** (Birkan 65 **), Halit *** (Mustafa 82), Tuncer ***, Yusuf *** (Özkan 89)
ÇORLU SANAYİSPOR: Ali İhsan *, Serdar * (Cenk 79), Nuri *, Emrah **, Mutlu * (Rafi 52 *), Fatih **, Bülent * (Ercan 41 **), Eyüp **, Tuncer *, Ayhan **, Burak *
GOLLER: Selçuk (17), Yusuf (37)
SARI KARTLAR: Ali, Birkan / Serdar, Nuri, Emrah


HABER-FOTO: EFKAN BUCAK
3. Lig’e terfi maçları Kocaeli Grubu’nda yarı final maçında Tuzlaspor, Çorlu Sanayispor’u 2-0 mağlup etti.
Gölcük’e bağlı İhsaniye Stadı’nda oynanan karşılaşma dengeli başladı. Sanayispor ilk 10 dakikalık bölümde daha iyi görünmesine karşın Tuzlaspor savunması maç boyunca rakibine tek bir önemli pozisyon vermedi.
17. dakikada sağdan gelişen Tuzla atağında önce Sanayisporlu savunma oyuncusu ardından kaleci Ali İhsan topu ıskaladı, arka direkteki Selçuk bu büyük hatayı affetmedi ve boş durumda ayağıyla topu ağlara gönderdi: 1-0.
37. dakikada kaleyi cepheden bir pozisyonda Tuzlalı oyunculardan biri ceza sahası yayı üzerinden sert bir şut çekti, bu sert şutu Sanayispor kalecisi Ali İhsan ancak bloke edebildi. Dönen topu Yusuf ağlara gönderdi ve ilk yarının skorunu belirledi: 2-0.
İkinci yarı rölanti bir oyun vardı. Sanayispor atak yapmaya çalıştıysa da Tuzlaspor savunması günündeydi. Ani Tuzla ataklarında Sanayispor Ali İhsan başarılıydı. Özellikle kaleyi zamanında terk edişleri dikkat çekiciydi. Mücadele ilk yarının skoruyla tamamlanırken, Tuzla adını finale yazdırdı

Gündem biraz rahatlayınca bu maçtan birçok fotoğrafı da sitede yayınlayacağız inşallah.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.