Perşembe, Nisan 24, 2008

Çorlu Sanayispor iyi başladı


ÇORLU SANAYİSPOR: 1 KARACABEYSPOR: 0

Stat: İzmit Köseköy Stadı
Hakemler:Çağlar Akbudak (Kocaeli) *** Seçil Demir *** (Kocaeli) Dilek Özdemir ***(Balıkesir)
Oktay Abalı (4.hakem Kocaeli)
Çorlu Sanayispor: Ali İhsan **** Serdar*** Nuri *** Emrah *** Mutlu *** Fatih *** Bülent ** (dk70 Ercan **) Eyüp *** Tuncay *** (dk 86 Rafi *) Ayhan *** Burak ***
Karacabeyspor :Yasin ** Serdar ** Selçuk ** Mehmet Kurt ** Hakan **(dk 79 Eyüp*)Berkant *** Serkan Sert ** (dk 64 Sezer **)Kadir ** Sinan ** Fatih ** Erhan * (dk 35 Metin Oktay ***)
Gol: dk 4 Emrah
Sarı Kartlar: Ali İhsan- Nuri- Emrah (Sanayispor)


HABER-FOTO: BENAN DİKER
Sanayispor maçın hemen başında bulduğu golle öne geçerek bu üstünlüğünü 90 dakikaya taşıyınca hem terfi tarihinde ilk galibiyetini hem de turu kaptı. Genç ve çok tecrübeli olmayan Karacabeyspor ise ilk yarıda net gol pozisyonu bulamazken ;ikinci yarıda bir topları direkten dönerken 2 net pozisyonda da sahada yıldızlaşan kaleci Ali İhsan'ı geçemeyince ilk maçla evine dönmek zorunda kaldı.
Tecrübeli oyunculardan oluşan Sanayispor golü erken bulunca rölentiyede götürdüğü maçta her iki devrede 2 çok net pozisyonda Ayhan ve Tuncay ‘la kaleci Yasini geçemedi.
Maç boyu hiçbir sertliğin yaşanmadığı; her iki takımın centilmence mücadelesi ve hakemlerin iyi yönetimi gözlemlenirken tek olumsuz durum Karacabeyspor taraftarının 90 dakika rakip takım oyuncularına ve hakemlere küfür edip taciz etmeleri oldu.
Güvenlik kuvvetlerinin de maçı Köseköy'de bulunan kulüp binasında seyredip tribünlerde olmaması ve olaylara seyirci kalması sonucu maçtan sonra Karacabeyli bazı taraftarların Sanayispor taraftarlarına ve futbolcularına ufak çaplı sözlü ve fiili saldırıları güvenlik güçlerinin yerinde müdahelesi ile büyümeden önlendi.


Maç öncesi seramoni

Maçtan bir enstantane

Terfilerin gediklisi Karacabeyspor bu yıl evine erken döndü

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.