Pazartesi, Nisan 28, 2008

Malatyagücü'nde elenme üzüntüsü


3. Lig'e terfi müsabakaları ilk kademe Şanlıurfa Grubu'nda 80 dakika önde götürdüğü maçta Kahramanmaraş Belediyespor'a 2-1 yenilerek elenen 1932 Malatyagücü'nde büyük üzüntü yaşanıyor.
Kendisinden bekleneni veremeyerek elenen 1932 Malatyagücü'nün kulüp başkanı Aziz Yiğit, yaptığı açıklamada "Beklemediğimiz bir mağlubiyet alarak elendik, en az final oynamak istedik ama olmadı" dedi. Yiğit, geriye bakmanın fayda getirmeyeceğini vurgulayarak, 3. Lig hedefinden kopmadıklarını ve gelecek sezonun hazırlıklarına hemen başladıklarını, ilk önce teknik sorumlu Cafer Aypan ve ekibi ile yeniden anlaştıklarını ve teknik kadronun istekleri doğrultusunda eksik gördükleri bir kaç yere takviye yapacaklarını belirtti.
Aziz Yiğit güçlü bir kadroları olduğunu belirterek, gelecek sezon başı takımla devam etmek isteyen oyuncuların çoğunluğunu kadroda tutmak istediklerini ancak profesyonel anlamda teklif gelen oyuncularına yardımcı olacağını belirtti ve "Gelecek sezon yepyeni bir 1932 Malatyagücü için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağız" dedi.
Başkan Yiğit Şanlıurfa'ya giderek bizat kendilerine destek olan Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Fahrettin Eserdi ve teknik direktörü İsmail Tekin'e teşekkür ederek kulübün geldiği nokta itibarı ile kendilerine destek veren 1932 Malatyagücü sportif A.Ş Yönetim kurulu başkanı Mustafa Korkmaz'a da teşekkürlerini sundu.
Hiç bir sivil toplum kuruluşunun kendilerine destek vermemesine de üzüldüğünü belirten Aziz Yiğit, birlik ve beraberliğin, dayanışmanın örneğini kendilerine ders olarak gösteren Şanlıurfa yöneticileri ve halkına teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.